Muzica

#tvr #eurovision #eurovision 2012 #selectia eurovision #melodii eurovision

Luni, 27 februarie se anunta melodiile inscrise la Eurovision 2012

Luni,de la ora 10.00 vor fi anuntate in direct, pe site-ul TVR melodiile inscrise la selectia nationala a Eurovision 2012 , iar marti va avea loc auditia si preselectia acestora.

Pentru prima data in istoria TVR, plicurile ce contin melodiile inscrise la selectia nationala a concursului Eurovision 2012 se vor deschide in fata telespectatorilor, prin intermediul site-ului www.tvr/eurovision. Noul proiect vizeaza informarea in timp real a compozitorilor si interpretilor cu privire la evolutia competitiei, dar si comunicarea interactiva cu publicul, media si comunitatea artistica.

Compozitorii si interpretii din Romania au avut la dispozitie 18 zile pentru a-si trimite piesele ce vor participa la acest concurs, inscrierile fiind desfasurate in intervalul 5 februarie- 23 februarie .

Pe 10 martie se va organiza selectia nationala pentru desemnarea melodiei care va reprezenta Romania la Eurovision.

Prima semifinala Eurovision este stabilita pentru data de 22 mai, la Baku ( Azerbaidjan ), iar finala are loc pe 26 mai, in acelasi oras.


Foto: balkanika.tv
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea