Muzica

#dj sava #raluk #connect-r #single nou #love you

"Love you", un nou single DJ Sava

Dupa ce intreaga vara DJ Sava si Raluka au dominat clasamentele cu hitul "I like ( The Trumpet)", cei doi artisti revin cu un nou single " Love you ".

Piesa respecta aceeasi reteta de succes ca si in cazul lui “I like (The Trumpet)”: vocea puternica a Ralukai, timbrul inconfundabil al lui Connect-R si experienta de aproape 20 de ani in materie de muzica de club a lui DJ Sava.

"Ma bucur nespus sa constat ca muzica mea este apreciata si ca atat eu, cat si Raluka avem agenda plina de show-uri in tara cat si in strainatate, aparitii tv, concerte. Piesa "Love You" a primit un feedback extrem de bun de la oameni importanti din industria muzicala, radio, presa & d,j insa atunci cand a aparut prima oara online inregistrarea de la tv cu piesa, sincer... nu ma asteptam la atatea reactii pozitive! "Love You" este o piesa de feeling, transmite anumite stari... a fost o surpriza chiar si pentru mine!", a declarat Sava.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea