Muzica

# eclipsa de luna #loredana groza #radu mazare #imnul statiunii mamaia

Loredana si Radu Mazare lanseaza clipul oficial al piesei Viva Mamaia!

Loredana lanseaza astazi un nou clip, pentru piesa “Viva Mamaia!”, cantata impreuna cu Radu Mazare, primarul orasului Constanta, Cabron si Alex Velea. Melodia va fi imnul statiunii Mamaia si se va auzi vara aceasta atat la radio, cat si in toate cluburile de pe litoralul romanesc!
 
Loredana, Cabron si Alex Velea vor canta in seara aceasta noul single, in cadrul marii finale a showului “Romanii au talent”, difuzat pe Pro TV, iar la ora 23:00, clipul va putea fi urmarit pe canalul de YouTube al MediaPro Music.
 
Single-ul “Viva Mamaia!” este compus de Tonči Huljić, unul dintre cei mai mari compozitori din Croatia, iar varianta in limba romana este scrisa de Loredana.
 
“M-am indragostit de acest cantec inca de la prima auditie si mi-am dorit sa il lansez si in Romania. Am compus varianta in limba romana, apoi i-am invitat alaturi de mine in acest proiect pe Cabron, Alex Velea si Radu Mazare, care mi-a si propus ca acest single sa fie imnul statiunii Mamaia”, a spus Loredana.

Piesa “Viva Mamaia!” beneficiaza de un videoclip incendiar, filmat la mare, o productie cu totul speciala, cu coregrafii si costume spectaculoase.

Filmarile au avut loc pe plaja din Mamaia si in club. Echipa de productie a amenajat pe nisip o insulita artificiala, o oaza cu verdeata si palmieri, iar la mal a fost ancorata o barca de salvamar.
 
Loredana a schimbat mai multe costumaţii pentru filmare, exotice si fanteziste. Radu Mazare a interpretat in clip rolul unul salvamar, imbracat intr-un costum de baie în stilul anilor ‘40. Alaturi de el in clip apar mai multi salvamari si fete frumoase, purtand vestimentatii similare.
 
“Vrem sa celebram vara, vacanta care bate la usa, sa ii facem pe toti romanii si nu numai sa descopere Marea Neagra si Mamaia si sa lasam muzica sa ne binedispuna. Eu si statiunea Mamaia avem o relatie extrem de ‘aprinsa’, este un loc care mi-a purtat intotdeauna noroc, acolo am devenit cunoscuta intregii tari, cand am castigat in 1986 trofeul festivalului Mamaia si tot acolo m-am sarutat prima data, pe malul marii. Este un loc plin de amintiri”, a mai spus Loredana.

Loredana si Radu Mazare au fost incantati de aceasta colaborare muzicala inedita, avand numai cuvinte de lauda unul despre celalalt.

“Am ramas placut surprinsa, Radu Mazare este un om extraordinar de organizat si punctual. M-a impresionat faptul ca s-a descurcat foarte bine in studioul de inregistrari, desi era extrem de emotionat, pentru ca era prima oara cand inregistra ceva pentru un proiect de asemenea anvergura. Este greu si pentru un profesionist, daramite pentru un ‘incepator’”, a explicat Lori.
 
“Colaborarea noastra a decurs senzational, Loredana este plina de viata, rade tot timpul, este exact genul de om care imi place mie: vesel si optimist. Imi doream de mult sa fac o melodie despre Mamaia, iar ea este cea mai potrivita artista pentru aceasta piesa plina de energie. Mi-ar placea sa facem in fiecare an un nou imn al statiunii, tot impreuna”, a explicat Radu Mazare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea