Muzica

#loredana #lansare #primul concert 3d din romania

Loredana lanseaza pe Blu-Ray primul concert 3D din Romania

Loredana lanseaza sambata, 20 noiembire, la Baneasa Shopping City , incapand cu ora 18:00, un nou album intitulat "Iubiland", anunta MediaPro Music .  Artista a pregatit celor prezenti un concert spectaculos si multe surprize.

Continutul intregului album "Iubiland" este bazat pe mostre de folclor adevarat, de muzica transmisa oral, slefuita si imbogatita continuu.

Pe acest album sunt prezente piese folclorice provenite din Muntenia, Oltenia, Banat, Moldova, Transilvania, cantate cu instrumente traditionale taranesti: tilinca, fluier, caval, ocarina, cimpoi, lautaresti - vioara, cobza/chitara, contrabas, toba sau alamuri.

In plus, o data cu lansarea CD-ului "Iubiland", Loredana aduce si , un material filmat cu cea mai noua tehnologie 3D . Concertul va fi lansat in format Blu-Ray 3D in editie limitata .

Pentru concertul “Iubiland” artista a lucrat cu trupa Agurida in formula extinsa si cu regizorul Emmanuel Kadosh, cel ce a lucrat in Buftea la productiile “ ” si “ ”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea