Muzica

#videoclip nou #lora # videoclip lora # videoclip nou lora # fara el

Lora a lansat videoclipul "Fara El" (video)

Lora a dezvaluit joi videoclipul noului sau single, "Fara El". Clipul a fost filmat pe strazile din Bucuresti, sub atenta indrumare a regizorului Florin Botea, cu care cantareata se afla la a treia colaborare.

"La scena cu terasa, erau doi baieti la o masa care priveau ce se intampla, isi dadeau coate si radeau atat de mult incat am crezut ca rad de mine. Dar la sfarsitul filmarii din acea locatie, au venit si mi-au spus frumos, in limba engleza, ca este incredibil cum au venit in Romania in vacanta si s-au nimerit in locul unde se filmeaza noul clip al artistei care canta 'No More Tears'", povesteste Lora.

Povestea clipului este una trista, avand in prim plan un personaj greu de interpretat, dar in care Lora a regasit multe din povestile de viata pe care le vede in jurul ei. "Ceea ce am vrut sa adaug personajului este demnitatea cu care sufera si seninatatea cu care reuseste sa treaca mai departe. De multe ori, in viata reala, ne pierdem demnitatea in fata unei astfel de lovituri. Eu am tinut neaparat s-o pastrez", a mai declarat Lora.

Lora - Fara El (videoclip)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea