Muzica

#limp bizkit #fred durst limp bizkit #destramare limp bizkit

Limp Bizkit, in pericol sa se destrame din nou

Limp Bizkit se afla in pericol sa se destrame din nou dupa ce a revenit la formula initiala in urma cu un an. Liderul trupei, Fred Durst, intentioneaza sa concendieze doi membri cu vechime in formatie, DJ Lethal si tobosarul John Otto.

Planurile anuntate de Limp Bizkit in legatura cu lansarea unui nou album sub egida casei de discuri Cash Money sunt amanate de schimbarile pe care le are in vedere Durst. Solistul ar avea "o noua viziune" asupra trupei, care ii exclude pe cei doi artisti, prezenti in grup inca de la infiintare.

Motivul ar fi, potrivit tmz.com, stilul de viata dezordonat si haotic dus de DJ Lethal si John Otto, despre care Fred Durst crede ca va sta in calea succesului pe care o colaborare viitoare l-ar putea avea. Aceeasi sursa mentioneaza ca petrecaretii vizati de liderul Limp Bizkit au primit un ultimatum pentru a-si rezolva problemele.

DJ Lethal a declarat presei americane ca nu i se pare corect "sa fie aruncati in strada" dupa 4 ani de munca asidua, chiar atunci cand trupa are o noua sansa de a reveni pe piata in forta. Artistul crede ca fanii vor fi dezamagiti sa vina la concertele Limp Bizkit si sa gaseasca cu 2 membri mai putin pe scena.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea