Muzica

#lil wayne #Lil Wayne se retrage

Lil Wayne s-a razgandit. Se retrage la 35 de ani

Chiar daca de curand a anuntat ca se gandeste sa se retraga din muzica, rapperul Lil Wayne s-a razgandit. Potrivit spuselor sale, Lil Wayne planuieste sa se retraga din activitatea muzicala cand o sa implineasca 35 de ani.



Desi initial vroia sa renunte la muzica la varsta de 30 de ani, rapperul sustine acum ca va mai astepta pana sa iasa din lumina reflectoarelor.

In varsta de 29 de ani, Lil Wayne a marturisit ca isi doreste sa petreaca mai mult timp cu familia sa dupa ce se va retrage din showbiz. "Fac treaba asta de 18 ani. Asta e motivul numarul 1 . Am realizat tot ceea ce mi-am dorit sa realizez. Pot sa mai fac asta inca sase ani, pana cand baietii mei vor avea sapte si opt ani. Este vorba numai despre ei", a declarat Lil Wayne.

Lil Wayne a mai dezvaluit ca isi doreste sa ii pregateasca pe artistii mai tineri, cu ajutorul casei sale de productie "Young Money".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea