Muzica

#reunire #led zeppelin # stiri muzica #jason bonham #reunire led zeppelin

Led Zeppelin nu se reuneste prea curand

Jason Bonham , fiul bateristul formatiei Led Zeppelin , spulbera orice speranta pentru reunirea celebrei formatii rock. Bonham a marturisit ca Led Zeppelin nu va canta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Jason Bonham a declarat ca se poate spune "niciodata nu spune niciodata", insa nu exista niciun plan de reunire a formatiei Led Zeppelin in acest moment.

Jason a cantat in locul tatalui sau, cand trupa s-a reunit in 2007, la Londra, si sutine ca si-ar dori ca trupa sa plece din nou in turneu, insa sansele sunt minime. El a marturisit ca membrii Led Zeppelin nu planuiesc sa cante la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara viitoare, de la Londra, asa cum s-a zvonit in presa.

In prezent, Jason Bonham, care sustine ca nu si-ar fi imaginat vreodata ca va canta cu Led Zeppelin, canta alaturi de trupa Black County Communion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea