Muzica

#concert #flamenco #latin express # gipsy kings

Latin Express, in deschiderea concertului Gipsy Kings

Va mai amintiti de Latin Express, formatia cu care Pepe facea primii pasi in lumea muzicii in urma cu 13 ani?

latin express are acum o noua formula si va avea ocazia sa cante in deschiderea concertului pe care gipsy kings il va sustine pe 9 aprilie, pe scena Salii Palatului.

In prezent, Latin Express ii aliniaza la start pe Alex Rubio (Alexandru Ionescu) - vocal, chitara , Ionut Dumitru – chitara si Adrian Teodorov - chitara. Ei mai colaboreaza cu alti 2 artisti: Edi Petrescu - chitara si Claudiu Raducanu - chitara, iar show-urile lor sunt condimentate de doua dansatoare de flamenco.

In prezent, pentru concertul Gipsy Kings mai sunt disponibile doar patru categorii de bilete: 150 RON , 200 RON, 250 RON si 300 RON. Biletele de la categoriile 50 RON si 100 RON au fost epuizate.    

Biletele se gasesc in reteaua biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Magazinele Diverta, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor , Magazinul Unirea, la statia de metrou Unirii 1 si online pe biletoo.ro, myticket.ro, bilete.ro, blt.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea