Muzica

#teo dora #Teodora Stoica #labirint #teodora #single

Labirint, single-ul de debut al Teodorei Stoica

Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, este o tanara artista de care, cu siguranta, vom auzi in viitor. Este tanara, frumoasa si talentata si are toate sansele sa ajunga in topurile muzicale.

 

Tanara debuteaza in muzica cu primul single, intitulat "Labirint". Single-ul vorbeste despre o poveste in care doi iubiti nu se mai regasesc si se pierd ca niste figurine intr-un labirint. Desi incearca sa salveze relatia, totul este in zadar si, pana la urma, dragostea dispare.

„Pentru mine, «Labirint» reprezinta inceputul unui drum frumos. De cand am ascultat prima data piesa in studio, am simtit ca trebuie sa o cant eu! Este un single care transmite multa emotie si are o poveste in care cu siguranta ne-am regasit cu totii macar o data in viata”, a spus Teo Dora.

Asculta aici melodia Labirint – Teodora Stoica

In varsta de 19 ani, Teodora Stoica (Teo Dora) este o artista care a inceput sa cante la varsta de 9 ani. Inca din copilarie, ea a participat la diverse festivaluri de muzica, iar in urma cu un an a trait experienta "X Factor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea