Muzica

#robbie williams #cantaret #cantaret britanic #cantaretul robbie williams

La multi ani, Robbie Williams! 7 lucruri pe care nu le stiai despre cantaretul britanic

Stiai ca "Rock DJ" al lui Robbie Williams utilizeaza pasaje dintr-o piesa de-a lui Barry White? Sau ca Williams a fost iubitul sotiei lui Rod Stewart? Iata si alte lucruri pe care nu le stiai despre artistul care implineste astazi frumoasa varsta de 39 de ani.


1. Robbie Williams detine un record inca neegalat in istoria premiilor Brit, fiind artistul cu cele mai multe trofee castigate. Robbie si-a trecut in palmares 12 trofee Brit Awards in calitate de artist solo, la care se adauga alte cinci cucerite alaturi de trupa Take That.


2. Robbie Williams are o cicatrice in zona capului. Artistul povestea la inceputul anilor 2000 ca s-a ales cu aceasta urma in copilarie, dupa ce a fost lovit cu o sticla.


3. Williams este un mare fan al conationalilor de la Queen. De altfel, cantaretul a avut ocazia sa colaboreze cu legendara trupa in 2001, cand au reinregistrat hit-ul "We Are The Champions" pentru coloana sonora a filmului "A Knight's Tale". Mai mult decat atat, Robbie a inclus in repertoriul sau de concert si alte preluari dupa Queen, intre care si "We Will Rock You" si "Too Much Love Will Kill You".


4. Robbie Williams si-ar fi dorit sa devina actor, insa in cele din urma a ajuns muzician dupa ce a participat la un casting care i-a asigurat un loc in formatia Take That.


5. In anul 2000, Robbie Williams a lansat single-ul "Rock DJ", care a beneficiat de un clip destul de socant in care artistul se dezbraca pe scena, iar la final se descotorosea inclusiv de pielea sa. Putin stiu insa ca piesa nu este 100% originala, ea continand cateva secvente din "It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me", o melodie din repertoriul lui Barry White.


6. Robbie Williams a intrat in Cartea Recordurilor in anul 2006, cand a vandut intr-o singura zi 1,6 bilete la concertele din turneul "Close Encounters".


7. Pe lista femeilor cu care Robbie Williams a avut legaturi amoroase figureaza staruri ca Nicole Kidman sau Mel C, fosta membra a grupului Spice Girls. De asemenea, Williams a avut o relatie in 2002 cu Rachel Hunter, dupa ce fotomodelul a divortat de cantaretul Rod Stewart.

Sursa foto: femalefirst.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea