Muzica

#curiozitati #justin timberlake #artist american

La multi ani, Justin Timberlake! 10 curiozitati despre artistul american

Stiai ca Justin Timberlake are propriul brand de tequila? Sau ca a aparut intr-un videoclip de-al lui Elton John? Te invitam sa descoperi in cele ce urmeaza si alte lucruri inedite despre cantaretul care implineste azi varsta de 32 de ani.


1. Justin Timberlake a fost aspru criticat de Simon Cowell, faimosul jurat al show-urilor de talente "The X Factor", "American Idol" si "Britain's Got Talent". Intr-un interviu acordat in 2004 revistei People, Cowell l-a descris pe Timberlake ca fiind "un pusti alb care a incercat in ultimii ani sa se comporte ca unul de culoare".

2. Justin Timberlake a avut ocazia sa apara in "This Train Don't Stop There Anymore", videoclip lansat de Elton John in anul 2001. El a interpretat rolul unui Elton John mai tanar, fiind imbracat in hainele pe care acesta le purta de obicei la concertele din anii '70.

3. Justin este o persoana neobisnuit de sensibila. El i-a marturisit jurnalistei Barbara Walters ca dupa despartirea de Britney Spears (2002) obisnuia sa planga in timpul noptii.

4. Justin Timberlake are propria marca de tequila, pe care a botezat-o "901".

5. In 2006, a pus bazele unei afaceri cu haine alaturi de Trace Ayala, asistentul sau personal. Linia vestimentara s-a numit "William Rast", titulatura fiind o combinatie dintre numele bunicilor celor doi.

6. Justin Timberalake a infiintat in 2001 "Justin Timberlake Foundation", o fundatie prin care si-a propus sa promoveze educatia muzicala in randul copiilor.

7. Cele mai mari fobii ale lui Timberlake sunt legate de rechini, serpi si paienjeni. In plus, starul se teme ca va muri singur si lipsit de dragoste.

8. Justin Timberlake este un mare admirator al cantaretelor Bjork, Kylie Minogue si Danii Minogue. De asemenea, artistul recunoaste ii place foarte mult muzica country.

9. Pe lista hobby-urilor lui Justin Timberlake se afla sporturile de iarna, in special schiul si snowboardingul. Tot aici intra si colectionarea hainelor sportive.

10. Justin crede ca fanele sale sunt nebune si recunoaste ca sunt momente in care se teme de acestea.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea