Muzica

#julio iglesias # concert julio iglesias #reprezentatie Julio Iglesias

La cererea publicului, inca o reprezentatie Julio Iglesias

 

Luna octombrie 2013 va fi dedicata in totalitate unuia dintre cei mai mari artisti din istoria muzicii universale. Asteptat, de publicul din Romania cu entuziasm, pentru concertul programat la Sala Palatului din Bucuresti pe 24 octombrie, artistul Julio Iglesias si-a prelungit vizita la Bucuresti pentru a onora invitatia organizatorilor de a satisface cererea mare a publicului, cu o noua reprezentatie.

Muzica celui mai popular artist al tuturor timpurilor va rasuna timp de doua ore la Sala Palatului si in data de 26 octombrie, incepand cu orele 19:00. In acompaniamentul orchestrei sale, Julio Iglesias ii va incanta pe spectatorii de la Sala Palatului cu un repertoriu variat din care nu vor lipsi celebrele tangou-uri animate de cuplul de dansatori profesionisti, dar si cele mai indragite melodii de pe mapamond.

Cele doua concerte de la Bucuresti fac parte din turneul mondial 2013 al artistului, dupa o serie de reprezentatii sustinute in Mexic, urmate pana la sfarsitul lunii decembrie de alte concerte uriase in Hong Kong si Indonesia.

”Sunt multumit de faptul ca am obtinut acordul unui nou concert Julio Iglesias, favorabil numarului foarte mare de spectatori dornici sa asiste la un astfel de eveniment. Am optat pentru Sala Palatului pentru ca tin foarte mult la calitatea sound-ului. De aceasta data va garantez ca va fi deosebit”, a declarat Pepino Popescu, organizatorul concertului.

Artistul latino cu cele mai mari vanzari de albume din istorie

In cei 45 ani de cariera, Julio a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in peste 600 de orase din intreaga lume si mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au vazut performand live.

Julio Iglesias a vandut peste 300 milioane exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si albume live, ce l-au facut a fi artistul latino cu cele mai mari vanzari de albume din istorie. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii.

Cat costa biletul?

Biletele pentru concertul Julio Iglesias din 24 octombrie la categoria a IV-a si VIP au fost epuizate, ramanand locuri disponibile pentru categoriile cu preturi intre 250 si 390 Ron , iar pentru cel de-al doilea concert (26 octombrie) biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile la toate categoriile de pret dupa cum urmeaza:

  • VIP: 500 RON
  • categoria 1: 390 RON
  • categoria 2: 290 RON
  • categoria 3: 250 RON
  • categoria 4: 200 RON

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center etaj 2, Libraria Eminescu, magazinele EuroGSM din Unirea Shopping Center – parter (aripa centrala), zona Dorobanti - B-dul Iancu de Hunedoara nr .64, zona Lujerului în incinta Hypermarketului Cora Lujerului, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea