Muzica

#concerte #recomandari concerte #concerte iulie

La ce concerte merita sa mergi in luna iulie

Roxette, Pulp, Garbage, Caro Emerald sunt cativa dintre artistii pe care ii vei putea vedea live pe scenele din Romania, in cursul lunii iulie.

Luna debuteaza in forta cu un festival cu un line-up impresionant: B'Estfest Summer Camp. In perioada 6-8 iulie, pe malul lacul Pasarea din Tunari, vor performa zeci de artisti din zone muzicale diferite. Vei avea parte de rock alternativ cu The Pulp si Garbage, jazz cu Caro Emerald, reggae si soul cu Selah Sue, electro cu Andy C si Royksopp, sonoritati metalice cu Moonspell, Obituary si Kreator. Nu lipsesc nici trupele autohtone: Parazitii, B.U.G. Mafia, Suie Paparude, Vita de Vie etc.

In perioada 12-15 iulie in Poiana Lupului de la Garana are loc un adevarat regal de jazz. Editia cu numarul 16 a Festivalului de Jazz de la Garana aduce pe scena artisti reprezentativi pentru acest gen muzical. Pe lista pregatita de organizatori intalnim nume ca: Mihai Iordache Quartet, Adrian Gaspar Trio, Dave Holland Prism, Carlos Bica - Azul, Eugen Gondi Trio.

La Oradea debuteaza pe 13 iulie un nou festival dedicat iubitorilor de rock. In intervalul 15-15 iulie, rockerii vor avea parte de concerte cu Sepultura, Three Days Grace, Biohazard, Death Angel, Celalte Cuvinte si Altar.

Sonoritati pop-rock la Cluj-Napoca

Hiturile celor de la Roxette vor rasuna pentru a doua ora in Romania, de data aceasta la Cluj-Napoca. Roxette urmeaza sa sustine un concert in incinta Cluj-Arena, pe data de 19 iulie.

Intre 19 si 21 iulie cei care ajung in Sfantu Gheorghe au parte de cea de-a patra editie a festivalului Delta Music Fest. Pe scena vor urca: Kraak & Smaak, Khidja, Subcarpati, Gojira, Limun, Zicu & Ufe etc.

Jazz la malul marii

In aceeasi perioada, la Vama Veche se va asculta mult jazz de calitate. Sub egida "Freedom JAZZ la Vama Veche" vor sustine recitaluri o serie de nume sonore: Billy Cobham, Blood, Sweat & Tears, Sergio Mendez & His Great Orchestra.

Pe 21 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti va avea loc un nou eveniment The Mission. De data aceasta, cap de afis este Nicolas Jaar, unul dintre cei mai apreciati DJ de muzica electronica ai momentului. Afisul concertului este completat de Soul Clap, Benoit & Sergio (live), Voices of Black, Valentin Stip (live) si Cos Mir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea