Muzica

#havasi #vita-de-vie #concerte #horia brenciu #concerte weekend

La ce concerte merita sa mergem in acest weekend

Si in acest weekend ne-am gandit sa te trimitem la concerte! Fara indoiala, capul de afis este show-ul lui Havasi, da mai sunt si alte evenimente importante la care ar merita sa ajungi.

Pentru seara de vineri iti propunem doua concerte de coveruri, ambele in Capitala. Pe cei de la Asha ii poti asculta in Music Club, de la ora 22.00. In schimb, trupa Avenue are cantare in Club Tribute, incepand cu ora 20.00.

Vrei sa-ti petreci o seara pe ritmuri rock? Iti recomandam sa-i vezi si sa-i auzi pe Trooper. Concertul are loc in clubul bucurestean Chaos Venue, de la ora 20.00. Show-ul isi propune sa readuca in atentia publicului "Trooper I", primul album Trooper, lansat in urma cu 10 ani.

Esti pasionat de muzica electronica? Este cazul sa mergi la Arenele Romane, unde te asteapta un show semnat Joker & MC Nomad, Ayah Marar, Tantrum Desire, Inflex, Pseudub, Agmantav. Evenimentul va incepe la ora 22.00.


Cel mai rapid pianist evolueaza la Sala Palatului


Sambata, ai ocazia sa-l vezi pe Havasi, cel mai rapid pianist din lume. Havasi a pregatit un show simfonic de senzatie ce avea loc pe scena Salii Palatului, incepand cu ora 20.00.

Chiar daca nu este considerata o mare voce, Andreea Balan se poate lauda cu show-uri cu multe costume si numere de dans spectaculoase. Te poti convinge de acest lucru, mergand la Club Bamboo din Cluj-Napoca.

Turneul national aniversar Vita de Vie poposeste sambata la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu. Membrii trupei Vita de Vie le vor oferi fanilor posibilitatea de a reasculta melodii de succes, reorchestrate in varianta acustica. Din repertoriu nu au cum sa lipseasca "Liber", "Vinolamine" si "Basul si cu toba mare".

Pe Horia Brenciu, unul dintre cel mai bine cotati artisti romani ai momentului, il poti asculta sambata seara in Club Tribute din Bucuresti.


Voca People, mix reusit de beatbox si a capella pe scena ArCuB


Am lasat la urma cea mai ciudata trupa care concerteaza in aceasta perioada la Bucuresti. Intre 31 si 4 noiembrie, scena de la ArCuB este luata cu asalt de Voca People, o trupa care combina intr-un mod inedit interpretarea a capella cu stilul modern al beatbox-ului. Practic, cu ajutorul vocilor, cei opt nebuni de la Voca People iti dau impresia ca asculti o adevarata orchestra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea