Muzica

#concerte #concerte weekend #recomandari concerte

La ce concerte mergem in weekend (7-9 septembrie 2012)

Nu stii ce sa faci in weekend? Muzica.acasa.ro ti-a pregatit o lista cu cele mai tari concerte programate sa aiba loc in acest final de saptamana.

In perioada 7-9 septembrie, are loc o noua editie a festivalului rock de la Posada. Pe afisul festivalului regasim trupe ca Celelalte Cuvinte, Ava Inferi, Krypton Reunion, Infected Rain sau Monarchy.

Mandinga si B.U.G Mafia fac show la Targoviste

In aceeasi perioada, cei care ajung la Targoviste pot asista la concertele Amna, Corina, Voltaj, Trooper, Mandinga si B.U.G. Mafia. Pana pe 9 septembrie, Parcul Tineretului din Capitala gazduieste Oktoberfest 2012, un festival cu multa bere si concerte cu Timpuri Noi si Changing Skins.

Vineri, in cadrul evenimentului Karnivale, pe scena de la Arenele Romane vor evolua Reboot, Butch, Onur Ozer, Sis, Pushkarev si Mano.

Tot vineri, in Poiana Urbana de langa Hanul lui Manuc ai parte de un concert de muzica medievala sustinut de trupa Ad-Hoc. Sam Young, DJ-ul preferat al lui Elton John, va mixa vineri si sambata in clubul Le Gaga (Bucuresti).

Sambata, te trimitem la un concert hip-hop de zile mari. Pe scena clubului bucurestean Fabrica vor urca DJ Grigo si Carbon. Daca preferi rock-ul alternativ, poti merge la Poiana Urbana, acolo unde va evolua Steelborn, trupa care avut ocazia sa cante anul trecut in deschiderea concertului Bon Jovi. Hard Rock Cafe gazduieste concertul formatiei The Crossroads, iar in Tete-a-Tete e seara de coveruri cu trupa The Mob.

Concert Animal X la Divertiland Park

In aceeasi zi, la Divertiland Park, parcul de distractii din apropierea Bucurestiului va fi concert cu Animal X si Soparla. In cazul in carei ajungi la Vama Veche, poti merge la concertul pe care clujenii de la Kumm il sustine la Papa la Soni.

Caravana Mix Music Evo 2012 va poposi pe 7 si 8 septembrie in apropierea Palatului Copiilor din Capitala. Iata si lista artistilor confirmati pe afisul acestui eveniment: Proconsul, Connect-R, Alexandra Ungureanu & Crush, Andreea Balan, Keo, Skizzo Skillz, Aurora si Sandel Mihai, Uni-k, DJ Jungle si MC Marius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea