Muzica

#concerte #kumm #trupa 13 #concert jazz

La ce concerte mergem in weekend (6-8 ianuarie 2012)

Primul weekend plin din anul 2012 vine cu o serie de concerte in toata tara, astfel incat sa nu dai nicio sansa monotoniei sa se instaleze in timpul tau liber. Wings Club din capitala te cheama sa te distrezi la Dance Division Party, iar baietii de la Kumm fac o oprire muzicala pe litoral, chiar daca nu ne aflam in mijlocul verii. Iata ce concerte te asteapta in zilele de 6, 7 si 8 ianuarie:



Vineri, 6 ianuarie

In aceasta seara, la ora 22.00, va avea loc in clubul bucurestean Control (str. Academiei nr. 19, intrarea prin pasajul Victoria) o noua editie a petrecerii Dance Division cu Nek. Taxa de intrare: 5 lei intre 22:00 - 00:00 (un shot de tequila inclus) si 10 lei dupa 00:00 (un shot de tequila inclus).

Trupa de rock alternativ Kumm revine in Club Pulse din Constanta. Incepand cu ora 21:00, sunt asteptati la concert atat cei care deja cunosc muzica formatiei si le place sa se aventureze in ritmurile ei, cat si cei care vor sa-i descopere. Concertul face parte din turneul "Where Do Broken Hearts Go?", axat pe promovarea celui mai recent single al trupei, "Eskimo".

Sarbatoritii Sfantului Ion si prietenii acestora sunt asteptati la petrecerea "Johns Just Wanna Have Fun" din Club Wings, Bucuresti. Mixeaza DJ Filip, iar intrarea este libera.


Sambata, 7 ianuarie

De la ora 20:30, in clubul Wings din Bucuresti va avea loc un concert alaturi de formatiile Fractures (ora 21), The Pixels (21.35) si Toulouse Lautrec (22.15). Pretul unui bilet de intrare va fi de 15 lei.

Garbis si Capriel Dedeian va invita la un concert jazz in clubul Kuib din Sinaia, de la ora 20.30. Intrarea costa 15 lei, iar un meniu complet pentru cei flamanzi, doar 35 de lei.

Sfantul Ion este sarbatorit si in club Jukebox, unde va avea loc o petrecere intretinuta de Trupa 13 . Distractia incepe la ora 21.00. Intrare: 10 lei pana in ora 22:00, 15 lei dupa ora 22:00.

Emanuel Mirea Band
canta in True Social Club, locatie pe care o gasesti in Bucuresti, pe Splaiul Independentei, colt cu Selari. Solistul face parte din fosta trupa de succes Stigma , iar din luna mai 2011, a acceptat sa devina membru rezident al clubului True.


Duminica, 8 ianuarie

Duminica, de la ora 22:00, Club Goblin din Bucuresti va invita la o petrecere alaturi de Dan Basu si Silent Strike. O petrecere incendiara pe care nu o puteti rata.

In Iasi, iubitorii stilului hip-hop sunt asteptati in Club Underground, de la ora 20.00. Canta Omu Gnom , Fratii FF si Spasme. Intrarea: 15 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea