Muzica

#concerte #concerte weekend #recomandari concerte

La ce concerte mergem in weekend (27 - 29 iulie 2012)

Ultimul weekend al lunii iulie ofera iubitorilor de concerte o serie de concerte pe care nu trebuie sa le rateze. Spre deosebire de alte sfarsituri de saptamana, cele mai importante evenimente se desfasoara nu in Bucuresti, ci in alte orase din tara.

Rock la Vama Veche

La Vama Veche se afla in plina desfasurare editia cu numarul 10 a popularului festival Stufstock. Festivalul a debutat luni, 23 iulie, cu proiecti, workshopuri, cursuri si alte activitati culturale tentate, insa seria de concerte incepe vineri.

Pe scena festivalului vor urca Perfect Zero for Infinity, Butterflies in my stomach, byron, East Roots, Gandul Matei, Gojira, Sophisticated Lemons, Blue Pulse, Trooper, Vendetta, Coma, E.M.I.L. si Alternosfera. In acest an, capetele de afis ale festivalului sunt Dubioza Kolektiv, Dub incorporation
si The Subways.

Route68 Summerfest a ajuns la editia cu numarul doi. In ultimele doua zile ale festivalului (27 si 28 iulie) la Gurasada Park, judetul Hunedoara, vor canta urmatorii artisti: Heavy Duty, Diamonds are forever, Proof, Persona, Targ3t, Negura Bunget, Luna Amara, Parazitii, Suie Paparude, ROA, Altar, Omul cu Sobolani, Zdob si Zdub, Subscribe, Spiritual Ravishment, White Walls, Infected Rain si The MOOod.

Maraton de muzica electronica la Mamaia

Intre 27 si 29 iulie, Kudos Beach din Mamaia este locul in care mixeaza o serie de nume binecunoscute iubitorilor muzicii electronice. Prima editia a festivalului Kudos Fest ii aliniaza la start pe: Audiofly, Clockwork, Infinity Ink LIVE, Hot Since 82, Ray Okpara, Almond Lama, Izhevski, DJ Optick, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Jay Bliss, Proof, Mahony, DJ Mano, Atapy, Toygun, Alex & Mircea Babesc.

Pe 28 iulie, tot la Mamaia, insa pe plaja H2O, concerteaza Jessie J, artista britanica faimoasa pentru hiturile "Domino" si "Price Tag".

Ultimul eveniment important al acestui weekend este caravana Liberty Parade, ce va avea loc pe 28 iulie. La fel ca in ceilalti ani, evenimentul va avea pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn. Pe lista celor care vor urca la platane se numara: Roger Sanchez, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Barbulescu, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vika Jigulina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea