Muzica

#concerte #loredana #directia 5 #trupa veche #mircea vintila #vunk #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (23-25 noiembrie 2012)

Weekend-ul aduce o serie de evenimente muzicale cu totul speciale. Vei avea ocazia sa asculti piesele de rezistenta ale Loredanei la Sala Palatului, Vunk si Directia 5 isi promoveaza noile albume printr-o serie de concerte, iar Mircea Vintila promite o seara folk ca la carte pe scena din Hard Rock Cafe.


Vineri, 23 noiembrie

Seara de vineri o poti incepe in compania celor de la Directia 5 al caror turneu national poposeste in True Club din Capitala. Tot la Bucuresti, de data aceasta in Hard Rock Cafe, il vei putea asculta pe olandezul Jan Akkerman, cunoscut publicului rock pentru trecutul sau muzical alaturi de trupa Focus.

Daca ajungi la Constanta, ai parte de un concert pop-rock de calitate cu Trupa Veche. Evenimentul este gazduit de Club Doors. Se intampla sa te afli vineri la Cluj-Napoca? Iti recomandam sa mergi la concertul Urma din clubul New Times.

Dupa show spectaculos pe scena Salii Polivalente, Vunk a pornit intr-un turneu national de proportii care ajunge vineri seara la Iasi, in Club Skye.

Tot vineri seara ai parte de doua evenimente electro de exceptie, ambele in Capitala. La Studio Martin petreci cu Solarstone si Snatt & Vix, in timp ce la Palatul Ghika s-au instalat Derrick May, Bogman, Fouchat & Giuser.


Sambata, 24 noiembrie

Ai ratat concertul lui Bon Jovi de la Bucuresti? Ai ocazia sa asculti live cele mai bune ale trupei americane in interpretarea formatiei tribut BBM. Concertul are loc in incinta clubului Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Tot in Capitala, ai parte de folk-jazz cu Alina Manole. Artista si bandul sau vor evolua pe scena de la Clubul Taranului. Kristal Club aniverseaza noua ani de existenta, un bun prilej pentru a-i invita la platane pe Lee Burridge, Pagal, Kool, Mahony. La Chaos Venue (fostul Jukebox) este lansare de album. Raku, rapperul care canta la un moment dat alaturi de Moromotzii, prezinta spectatorilor noua sa creatie, botezata "O sa-ti placa".

Oferta bogata de concerte intalnim si in tara. Astfel, Vunk poposeste la Galati, club Divino, turneul acustic al celor de la Vita de Vie ajunge la Targu Mures (Palatul Culturii), baietii de la Directia 5 promoveaza albumul "Electric Love Story" la Brasov, in Kasho Club, iar Suie Paparude te invita la dans in Club Midi din Cluj-Napoca.


Duminica, 25 noiembrie

Ultimele doua concerte importante ale weekend-ului au loc la Bucuresti. Primul este cel al Loredanei de la Sala Palatului, iar celalalt este sustinut de Mircea Vintila la Hard Rock Cafe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea