Muzica

#vita-de-vie #concerte #taxi #vunk #ciara #jukebox #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (18-20 ianuarie 2013)

Sfarsitul de saptamana se apropie cu pasi repezi, iar tu nu stii cum sa-ti petreci timpul liber? Ti-am pregatit si de aceasta data o lista cu evenimente muzicale la care merita sa mergi, cel mai important fiind cel al cunoscutei cantarete R&B americane Ciara.


Vineri, 18 ianuarie

Poti sa-ti incepi seara de vineri cu un concert Vunk. Cornel Ilie si colegii sai pot fi vazuti in actiune pe scena clubului True Club din Capitala, de la ora 22.00. Pretul unui bilet este de 40 de lei.

Oferta de concerte continua cu un alt eveniment programat in Bucuresti. Luiza Zan si Dan Byron, solistul trupei byron, urmeaza sa sustina un concert acustic in Godot Cafe-Teatru. Evenimentul va incepe la ora 22.00, iar pretul unui bilet este de 30 de lei.

Pe cei de la Urma ii puteti auzi si vedea la Cluj-Napoca, in Euphoria Music Hall, de la ora 22.00. Intrarea la acest eveniment costa 20 de lei.

Trupele Taxi si Vita de Vie au programate concerte iu Timisoara (Club Daos), respectiv Bacau (Teatrul de Vara, ora 22.00).


Sambata, 19 ianuarie

Cu Vita de Vie se vor intalni si cei care vor ajunge sambata seara in Club Flex din Arad. Esti amator de muzica electronica? Poti merge la Kristal Club din Bucuresti, unde vor mixa Fritz Kalkbrenner, Negru, Gully, Mahony. O alta seara electro este gazduita de Studio Martin. Vor urca la platane Niky 4, Toro si The Union.

De rock alternativ de calitate ai parte in Club Ageless, care gazduieste de la ora 22.00 show-ul clujenilor de la Luna Amara. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Ti-e dor de trupa pe care o vezi in fiecare miercuri seara la "Cronica Carcotasilor"? In acest caz, te invitam sa iei parte la concertul Jukebox din Club Tribute, biletul la acest eveniment costand 30 de lei. Pentru un concert in care vor abunda coverurile din zona rock te sfatuim sa mergi cu incredere in clubul Hard Rock din Capitala, acolo unde trupa Life On Mars va sustine un concert de la ora 22.30.

Tot in Capitala are loc si concertul cantaretei americane Ciara. Artista isi va da intalnire cu fanii in Club Bamboo. Pretul unui bilet este pe masura faimei artistei: 50 de lei.


Duminica, 20 ianuarie

Oferta de evenimente pentru seara de duminica este destul de saraca, singurul concert notabil fiind cel al lui Vizi Imre, unul dintre participantii la emisiunea Vocea Romaniei. Concertul va avea loc in L'Atelier Cafe din Cluj-Napoca, de la ora 21.00.

Sursa foto: photosshow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea