Muzica

#concerte #smiley #bere gratis #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (15-17 februarie 2013)

Weekend-ul 15-17 februarie vine cu o multime de show-uri interesante care cu siguranta iti vor atrage atentia. Te intorci la anii '80 cu Bad Boys Blue, Smiley iti canta despre caii verzi pe pereti, in timp ce trupa Nightlosers pregateste o seara de blues adevarat.

Pentru seara de vineri iti propune sa mergi la Brasov, in Times Pub, acolo unde formatia Bere Gratis urca pe scena de la ora 22.00. Intrarea la acest eveniment costa 20 de lei.

"Dragostea-i ca si o raie", "Shame Shame Shame", "All Your Love" vor figura cu siguranta in playlistul concertului sustinut de Nightlosers in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca. Concertul va incepe la ora 22.00, iar pretul unui bilet este de 15 lei.

Tot vineri seara, bucurestenii au parte de cel putin trei concerte care nu trebuie ratate. Smiley canta "Cai verzi pe pereti" si "Plec pe Marte" in True Club, de la ora 22.00. Intrarea la acest eveniment costa 60 de lei. In Chaboo Club il gasesti pe Connect-R, in timp ce la Fabrica este concert Anti-Valentine's Day cu Zob si Niste Baieti, dupa ora 20.00.


Concert Bad Boys Blue la Cinema Patria

La Cinema Patria este seara anilor '80 cu celebra trupa Bad Boys Blue, deschiderea fiind asigurata de cei de la Class. Concertul va incepe la ora 19.00, pretul biletelor variind intre 100 si 250 lei.

Sambata, te trimitem la Sala Polivalenta la Cadenza Night, o seara de muzica electrica cu Luciano, Mirko Loko, Andrea Oliva si Lee Van Dowski. Biletele costa 60 de lei (in avans), 80 de lei (la intrare), 150 de lei (VIP).


Melodiile lui Robbie Williams se aud la Hard Rock Cafe

Tot in Bucuresti il poti asculta pe rapperul Puya, artistul urmand sa concerteze in Barletto Club. De la ora 22.30, in Hard Rock Cafe se vor auzi piesele lui Robbie Williams, in interpretarea trupei tribut The Robbie's Kids. Biletul costa 55 de lei.

In cazul in care ajungi la Craiova, poti merge cu incredere in Vertigo Cafe, la un concert acustic sustinut de clujenii de la Luna Amara. Concertul va incepe la ora 21.00, pretul unui bilet fiind de 15 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea