Muzica

#colinde #weekend #concerte #stefan banica #inna

La ce concerte mergem in weekend

Nu stii ce vei face in weekend? Desi vremea deloc placuta de afara te indeama sa ramai acasa, iti propunem sa-ti faci curaj si sa iesi in oras, unde vei avea parte de o serie de concerte interesante. Iata cateva dintre ele.

Vineri, 14 decembrie

Se intampla sa te afli vineri seara in Cluj-Napoca? Poti merge la o seara de muzica electronica in Club Midi, unde mixeaza Marco Carola, unul dintre ambasadorul sonoritatilor techno. Evenimentul este deschis de K!Chriss, de la ora 23.00. Pana in ziua concertului, biletele costa 25 de lei, urmand ca la intrare pretul lor sa se dubleze.

Tot la Cluj-Napoca are loc si concertul de colinde al lui Stefan Hrusca. Artistul roman stabilit in Canada urmeaza sa concerteze la Polus Mall.

Cei din Suceava au parte de spectacolul "Degeaba" pe care maestrul Tudor Gheorghe il aduce pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor. A doua zi, artistul va prezenta spectacolul si publicului din Bacau. Evenimentul va avea loc in incinta Teatrului de Vara "Radu Beligan".

Oferta de concerte este la fel de bogata si in Capitala. In Chaos Venue, are loc un concert special Celelalte Cuvinte, considerata de multi cea mai buna trupa romaneasca dupa Phoenix.

La Pavilionul Central Romexpo are un loc un megashow sustinut de cei de la Swedish House Mafia. Evenimentul va debuta la oa 23.00 cu un DJ pregatit de Arty, urmand ca trupa suedeza sa evolueze incepand cu ora 1.30.

Nu trebuie ratat nici concertul de Craciun al lui Stefan Banica de la Sala Palatului!

Sambata, 15 decembrie

Pentru cei care au ratat spectacolul de vineri seara, Banica a pregatit alte doua reprezentatii: pe 15, respectiv 16 decembrie.

Fanii Innei o pot vedea live la Timisoara in Heaven Studio, de la ora 23.00. Colindele lui Fuego se vor auzi sambata seara la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, artistul urmand sa concerteze a doua zi si la Galati.


Duminica, 16 decembrie

Lista concertelor din acest weekend este completata de cel pe care oradenii de la Celelalte Cuvinte il vor sustine la Cafe Teatru Play din Craiova.


Sursa foto: johndoan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea