Muzica

#recomandari #concerte #octombrie 2010 #ozzy osbourne #david guetta #jennifer rush

La ce concerte mergem in octombrie 2010

Jennifer Rush , Ozzy Osbourne, David Guetta, Morcheeba sunt cateva dintre concertele cu care iubitorii de muzica sunt momiti in luna octombrie.

Lunga lista a concertelor din octombrie 2010 este deschisa de show-ul pe care Fatboy Slim il va sustine la Bucuresti. Dj-ul si producatorul britanic de muzica electronica va concerta pe 1 octombrie in Studio Martin.

Pe 2 octombrie, Zone Arena din Bucuresti gazduieste concertul lui Ozzy Osbourne, faimosul solist al trupei Black Sabbath. In deschiderea lui Ozzy, vor sustine 2 scurte recitaluri formatiile romanesti Coma si Luna Amara.

Fanii melodiilor suedezilor de la Abba au ocazia sa le asculte live, pe 3 octombrie, la Sala Palatului, in interpretarea trupei tribut Abba Generation.

Morcheeba revine in Romania alaturi de Skye Edwards, solista alaturi de care a cunoscut succesul. Evenimentul  este programat sa aiba loc pe 5 octombrie, tot la Sala Palatului.

Pe 7 octombrie te invit la un concert de club. Trupa olandeza Clan of Xymox , cu un stil muzical care graviteaza in zona gothic-electro/darkwave, presteaza pe scena clubului bucurestean Control.

“The Mission 10 Years Anniversary” este evenimentul care se tine pe 9 octombrie la Arenele Romane. Capetele de afis ale serii sunt Jeff Mills, Miss Kittin, in deschidere urmand sa mixeze Alexandru Jijan.

Muzica electronica avem si in perioada 14-16 octombrie, la Timisoara, pe scena festivalului TM Base.  Pe afisul din acest an se regasesc nume ca: Bread & Butter,   Kabuki & Jenna G, Dirty Phonics, Mighty Boogie, Suie Paparude, Camo & Krooked etc.

Pe 15 octombrie se intampla la Romexpo ceea ce organizatorii spun ca va fi “o petrecere foarte foarte nebuna”.  Invitat special va fi nimeni altul decat DJ-ul francez David Guetta.

In aceeasi zi, Cesaria Evora, cea supranumita “ Diva desculta ”, va sustine un concert la Sala Sporturilor din Brasov. O zi mai tarziu, ea va ajunge si la Bucuresti, spectacolul fiind programat sa aiba loc pe scena Salii Palatului.

Pe 16 octombrie, fanii de metale mai mult sau mai putin grele sunt asteptati la The Silver Church Club din Bucuresti.  In cadrul evenimentului intitulat “Labyrinthic Metal Evening” vor evolua urmatoarele trupe: Kistvaen, Indian Fall, Vulture Industries, The Vision Bleak, Nightingale si Shining.

Ne intoarcem la sonoritati mai pasnice si mergem pe 17 octombrie la Sala Palatului, unde avem o seara nostalgica cu Jennifer Rush, cea care in anii ’80 devenea celebra cu al sau “The Power of Love”.

Fanii punk-rock-ului vor avea parte pe 27 octombrie de un eveniment de zile mari. Marky Ramone, fostul membru al trupei Ramones, concerteaza alaturi de Michael Graves (ex. Misfits) pe scena din Silver Church Club. Incalzirea va fi asigurata de trupa romaneasca ZOB.

Are 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, 12 premii Grammy , un premiu Oscar si colaborari cu nume celebre ca: Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana. Vorbim despre Herbie Hancock, unul dintre cele mai reprezentative nume ale jazz-ului modern international, care va ajunge in cele din urma si la Bucuresti. Concertul jazzmanului american va avea loc la Sala Palatului, pe 29 octombrie.

Ultimul concert important al lunii octombrie este adresat celor care au crescut cu muzica anilor ’80. Daca Gombay Dance Band, Weather Girls sau Saragosa Band iti trezesc amintiri placute, atunci este cazul sa nu ratezi concertul din data de 31 octombrie, de la Sala Palatului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea