Muzica

#james walsh #februarie 2011 #concerte #gotan project

La ce concerte mergem in februarie 2011

Luna februarie aduce mai putine concerte mari , comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Daca in februarie 2010, lumea isi lua bilete la show-urile Ten Years After , Chris Rea, The Havana Lounge, Vonda Shepard sau New Model Army, pentru acest februarie ne putem mandri doar cu doua evenimente majore.

Primul dintre ele este cel sustinut de Gotan Project, formatia de electro-tango care ajunge pentru a patra oara la Bucuresti. Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff si Christoph H. Muller vor urca pe scena Salii Palatului pe data de 28 februarie.

Cel de-al doilea nume care ne va vizita tara in februarie este james walsh, vocalul Starsailor, trupa cu mare priza la publicul din Marea Britanie. James Walsh urmeaza sa concerteze pe  4 februarie la The Ark Underground din Bucuresti. In deschidere, va evolua Madame Hooligan, grupul pe care Radu Almasan, solistul de la Bosquito, l-a fondat in perioada in care a locuit in SUA.

Chiar daca artistii straini nu prea se inghesuie sa vina in aceasta luna in Romania, avem suficiente concerte interesante cu cei autohtoni.

A devenit o obisnuinta ca de Valentine’s Day sa se tina concerte tematice. Un spectacol dedicat iubirii este cel al Directiei 5 de la Sala Palatului. Tot pe 14 februarie, Tapinarii  aduc din nou in Club A traditionalul concert de Antivalentine’s Day,  un soi de protest impotriva dulcegariilor muzicale cu care suntem bombardati in fiecare an, in preajma acestei zile.

Taxi prefera varianta autohtona a Zilei Indragostitilor, adica Dragobetele, Dan Teodorescu si colegii sai urmand sa concerteze pe 24 februarie in clubul Jukebox din Bucuresti.

Ca in fiecare an, trupa El Negro aduce un omagiu lui Bob Marley, cu ocazia zilei sale de nastere. El Negro va concerta pe 5 februarie la Fabrica, alaturi de Darauf, Kaya Foundation si Dj Raizah.

Tot un concert tribut este cel din 12 februarie, in acelasi club Fabrica. O mana de muzicieni romani din trupele Luna Amara, Dekadens, Tep Zepi si Kistvaen isi aduna fortele pentru primul tribut live Nine Inch Nails produs vreodata in Romania. 

Nu putem pune punct listei cu evenimente muzicale planificate pentru aceasta luna fara sa anuntam si doua lansari de album. Primul album vine din zona muzicii hip-hop, se numeste “Rani Cicatrizate” si este semnat de grupul Ad Litteram. Lansarea va avea loc pe 6 februarie in Silver Church, acelasi club care ii va gazdui pe cei de la rockerii alternativi de la byron.  Pe 17 februarie, byron isi va lansa cel de-al treilea album de studio, “Perfect”, care va contine coveruri dupa melodii romanesti, un lucru neobisnuit, dat fiind ca repertoriul trupei se axeaza pe compozitii in limba engleza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea