Muzica

#concerte bucuresti #concerte weekend #concerte noiembrie #concerte tara

La ce concerte mergem in acest weekend (9 -11 noiembrie)

Sfarsitul de saptamana aduce o serie de concerte care cu siguranta iti vor face cu ochiul. Ai ocazia sa-l (re)vezi pe Stefan Banica, sa dansezi pe muzica celor de la Suie Paparude, sa auzi blues adevarat pe scena Salii Palatului si sa fredonezi refrene portugheze.


Vineri, 9 noiembrie

Oferta pentru vineri seara debuteaza cu un concert Pepe la Timisoara. Latino lover-ul si band-ul sau pot fi vazuti in actiune in clubul Le Cinema (ora 22.30).

La Brasov, ai parte de o seara electro cu Marika, Atapi, Mani si Xander. Evenimentul este gazduit de Kasho Club.

Una dintre cele mai bune trupe de export ale Republicii Moldova ajunge in aceasta seara la Bucuresti. Ne referim desigur la Zdob si Zdub. Formatia aduce sonoritatile etno-rock in True Club (ora 23.00).

Tot in Capitala se desfasoara un concert semnat Grasu XXL. Rapperul isi da intalnire cu fanii in clubul The Push. Vrei sa faci o fapta buna? Mergi in Kristal Club la concertul caritabil sustinut de NTFO, Rhadow, Mahony, Bog si Gully. Banii de pe bilete urmeaza sa ajunga la Asociatia "Salvati Copii".


Sambata, 10 noiembrie

Suie Paparude, poate cea mai valoaroasa trupa de muzica electronica din Romania, are cantare sambata in The Gang din Bucuresti, dupa ora 23.00. Chiar daca Faithless s-a destramat, Sister Bliss isi continua activitatea pe cont propriu. O poti vedea sambata seara la Arenele Romane.

Daca ajungi la Sala Palatului dupa ora 15.00, poti prinde concerte cu Andra, Partizan, Alb Negru, Fabian Sanchez si Iris. Nu trebuie sa ratezi nici concertul pe care Sofa Surfers il sustine sambata in Turbohalle. De la ora 22.00, ai parte de un mix inteligent de soul, trip-hop, electro-rock si dub.

Stefan Banica se afla in plin turneu de promovare a recent lansatului album "Altceva". Sambata seara il poti urmari live la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova.


Duminica, 11 noiembrie

Periplul national al lui Banica va continua si duminica, cu un show la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Weekend-ul se incheie cu doua concerte de colectie, ambele in Bucuresti. John Mayall, un faimos muzician de blues, urmeaza sa evolueze pe scena Salii Palatului. Pentru fado, pop, folk si muzica clasica, poti merge cu incredere la show-ul portughezei Dulce Pontes (foto) de la Sala Radio.

Sursa foto: allaboutjazz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea