Muzica

#30 octombrie-1 noiembrie 2009 #weekend #concerte #recomandari #alte-genuri #dance #electro #rock #pop

La ce concerte fugim in weekend (30 octombrie-1 noiembrie 2009)

Vrei sa petreci cateva ore in compania unei muzici bune? E simplu: hai la concert. Nu la unul, ci mai multe.
 
Printre numele de care ai parte in weekend-ul 30 octombrie-1 noiembrie 2009 se numara Kool And The GangNicolaOmul cu SobolaniJohnny Raducanu. Lista completa, pe zile, o gasesti in cele ce urmeaza. Distractie placuta!

30 octombrie
 
Incepem seria concertelor din weekend-ul 30 octombrie-1 noiembrie cu un show extraordinar sustinut de Rahzel, un campion mondial de beatbox. Omul orchestra este cunoscut pentru reclamele realizate pentru Pepsi sau Twix, dar si pentru colaborarile cu artisti precum Roni Size, Sean Paul,  Erykah Badu, Crystal Method, Everlast, Rakim, KRS-One. Rahzel va fi prezent de la ora 23.00 in clubul Midi din Cluj-Napoca.
 
In Bucuresti se intampla seara botezata New Pop Order si nu oriunde, in Control clubul in care tot ce tine de curentul indie & alternative e binevenit. Thieves Like UsSuie Paparude si Mes Quins sunt trupele care vor urca pe scena din Control incepand cu ora 21.00.
 
 
 
Cam ce ar canta o trupa numita City Blues Band intr-o seara de vineri in clubul City Blues? Este evident ca blues. Clubul Taranului Roman face cinste de la ora 20.00 cu un concert The Amsterdams.  Cand spui Play & Win spui muzici de dans. Dans si multa energie te asteapta in Turabo Society Club.
 
Vibearena (MC), Victor de la Pena (voce) si Dave Pryce (clape), adica Deepside Deejays isi dau intalnire cu petrecaretii in Club Bellagio . Lansare fara telescoape avem in Silver Church. Kumm, trupa pe care am vazut-o de curand cantand la Cronica Carcotasilor, isi prezinta piesele de pe noul disc, “Far From Telescopes”, intr-un concert programat pentru ora 21.00.

In clubul The Player petrec bobocii Liceului Eugen Lovinescu si, alaturi de ei, trupa Fly Project. Luiza Zan, Edy Neuman si Mircea Tiberian dau lectii de jazz in de la ora 21.30 in Art Jazz Club.
 

Cafepedia 3 gazduieste vineri de la ora 22.00 o cantare cu totul speciala. La voce, si totodata gazda evenimentului, Alex Tomaselli, solistul fostei trupe Black Cat Bone si al Big Bandului Radiodifuziunii Romane. Alaturi de el vor canta Sorin Terinte (pian), la chitara Florin Ochescu si Silvia Dumitrescu, una dintre cele mai cunoscute voci din muzica romaneasca.

De la ora 22.00 este concert Summerset Purple Band in Big Mamou. Jumatate de ora mai tarziu, The Mojo isi aranjeaza sculele pentru o cantare in Mojo-Brit Room.
 
In Frame Club, de la ora 22.00, incepe seara de cover-uri cu trupa casei, adica The Saints.

Old School gazduieste un concert prilejuit de lansarea albumului folk “Delta Lunara” semnat de Raul Carstea si Niculae Constantin, alaturi de ei urmand sa cante si Zoia Alecu.
 

31 octombrie
 
Pe langa tonele de petreceri tematice de Halloween, in ultima sambata de octombrie se mai tin si ceva cantari. Clubul Fabrica gazduieste de la ora 22.00 un concert cu Tippa Irie, un artist ce a scris istoria genului reggae. Cu peste 25 de ani de experienta in spate si cu 15 materiale discografice la activ, Tippa Irie este la ora actuala unul dintre cei mai apreciati artisti din aceasta zona muzicala.
 
Am o veste buna pentru cei care au ratat show-ul incendiar sustinut de Vama in cadrul festivalului Cerbul de Aur. Tudor Chirila si restul gastii vor repeta isprava si in clubul Phoenix din Constanta, de la ora 21.30.

Ai crescut cu AbbaBoney M sau Donna Summer? Inseamna ca e cazul sa ajungi pe 31 octombrie in clubul Bamboo din Bucuresti unde concerteaza Kool And The Gang, una dintre legendele muzicii disco.
 

La Muzeul Taranului Roman se da rock alternativ cu clujenii de la Luna Amara. Horia Brenciu sustine in clubul Tribute de la ora 23.30 un concert special intitulat “The American Dream”. In repertoriul concertului vor figura preluari dupa Lionel Richie, Nat King Cole, Steve Miller, Frank SinatraElvis PresleyTina Turner, Prince, Stevie Wonder, Madonna si multi alti artisti care au eticheta made in USA.

In Piano Cafe de la 21.00 incepe concertul de jazz intitulat “Muzica de luna albastra”, sustinut de Bianca Ionescu –chitara, Mircea Ionita – percutie, Paul Ballo – pian, Radu Teodorescu – percutie.

Nicola isi prezinta noul album in Cafeneaua Actorilor de vara, incepand cu ora 21.00.  Fanii trupei Omul cu Sobolani sunt chemati de Halloween in Laptaria lui Enache, dupa ora 22.00.
 

In The Silver Church este programat de la ora 22.00 un concert pop-rock cu baietii de la Publik.

In Mojo-Brit Room va concerta grupul Effekt, incepand cu ora 21.30, in vreme ce de la ora 23.00, Richie Rich, formatia cu nume luat din desene animate, face show in Spice Club.

1 noiembrie

Gata cu Halloween-ul, cu dovlecii si vrajitoarele si gata si cu luna octombrie. Prima zi din noiembrie debuteaza cu festivalul Sonoro 2009, un eveniment dedicat muzicii de camera. Festivalul se desfasoara in perioada 1 – 13 noiembrie la Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. Concertul de deschidere are loc la ora 19.00 in Palatul Cotroceni, Sala Unirii. 

Clubul Taranului isi intampina oaspetii cu un concert de muzica irlandeza sustinut de Shannon Ceili Band & Irish Way. Concertul este programat de la ora 20.00.

Ca in fiecare duminica, Johnny Raducanu poate fi gasit dupa ora 21.00 in Laptaria lui Enache, dupa ora 21.00. Punem punct recomandarilor muzicale din acest weekend nu inainte de a anunta si concertul Jukebox (stiti voi, trupa pe care o vedeti in fiecare miercuri seara la Cronica Carcotasilor), programat pentru ora 16.00 la The Light Cinema.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea