Muzica

#pop #alte-genuri #rock #electro #recomandari #concerte #weekend #2-4 octombrie 2009

La ce concerte fugim in weekend (2-4 octombrie)

Primul weekend din octombrie vine cu concerte pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Pentru inceput ne oprim la evenimentele muzicale care au loc vineri, 2 octombrie in tara.
 
Turneul "Anotimpurile mele Vara - Toamna 2009" al lui Tudor Gheorghe ajunge la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Tot la Cluj, avem concert cu Aisa si Dj Yaang, in club Decadence.

In clubul Hypnotic din Iasi mixeaza Vika Jigulina, incepand cu ora 22.00, in vreme ce brasovenii petrec in Glamour lounge alaturi de Adrian Eftimie.
 
La Oradea se intampla un concert cu multa muzica reggae. Turneul aniversar national “El Negro Zece – Tour” se opreste in clubul Blue Monday.
 
 
 
Tot pe 2 octombrie incep Zilele Dorohoiului la care vor participa: Zdob si Zdub, Spitalul de urgenta, Ducu Bertzi, Impact, Hara, Mioara Velicu, Fara Zahar, Ansamblul Mugurelul, Grupul Voces, Fanfara Suharau, Ansamblul folcloric Cordareanca, Autentic, Paola, Rallsa si Emil Lassaria . Festivalul urmeaza sa-si inchida portile pe 6 octombrie.
 
Nici bucurestenii nu sunt ocoliti de festivaluri. Primul dintre ele este Bucharest Food Festival, un eveniment gastronomic la care se asculta si muzica. In seara de 2 octombrie pe scena din Parcul Unirii va urca cantareata argentiniana Analia Selis, incepand cu ora 19.00.
 
La Silver Church se intampla festivalul international de muzica si cultura electro-industrial Cybermental 4.  Printre formatiile invitate se numara: Kiew, Somna, Cycler, Roger Rotor, Brazda lui Novac si 13th Monkey. In Piano Cafe avem jazz cu Sorin Terinte - pian si Catalina Beta - voce. Concertul incepe la ora 21.00.
 
La Art Jazz Club de la ora 22.00 vor rasuna melodii din folclorul altor popoare. Ele vor fi interpretate de trupa formata din Alex Tomaselli-chitara, pahar si voce, Rares Totu-chitara, muzicuta si voce, Mircea Horvath-clape si voce si Nashu Claudiu Purcarin – percutie.
 
Daca ai chef de sonoritati gipsy esti asteptat de la ora 23.00 in clubul Spice, unde va canta grupul Amaro Del. In Big Mamou, la ora 22.00 vor rasuna melodii folk-rock cu grupul Odyssey.
 

Pe The Saints urmeaza sa-i gasiti in Frame Club, dupa ora 21.00,  in vreme ce la Green Hours 22 Jazz Café avem groovy funky disco jazzy cu trupa Nuage.

De la ora 23.00 se incinge petrecerea in Club The Djs, unde  Crazy Win canta alaturi de Cristi Stanciu. La Kristal Glam Club va mixa faimosul DJ Sasha, tot dupa ora 23.00.

Turabo Society Club te asteapta la o noua petrecere super disco alaturi de cei mai buni DJ rezidenti din Romania: DJ Lee, DJ Adi, DJ Cavalo, DJ Slick.

Pentru rock metalic poti sa apelezi cu incredere la clubul Suburbia, unde de la ora 20.00 vor concerta Voices Of Silence, Vepres si Redox.

Cei care ajung la ora 21.00 in Control Club vor avea parte de un concert indie pop cu suedezele de la Those Dancing Days.

Fanii trupei Kumm sunt asteptati incepand cu ora 22.00 la Clubul Taranului pentru o portie de rock. Rock avem si in Piano Cafe de la ora 21.00 cu trupa Go To Berlin.
 

In perioada 2-4 octombrie are loc Festivalul International “ NOPTI ALBE DE ACORDEON 2009”. Pentru editia din acest an, organizatorii evenimentului au decis ca festivalul sa fie dedicat, in intregime, femeilor care au ales acest instrument pentru a se exprima artistic. 
 
3 octombrie

Seara de 3 octombrie ii va gasi pe baietii de la El Negro, in clubul timisorean Q&Q Caffe.  

Sky Club din orasul apelor minerale Borsec gazduieste sambata concertul extraordinar sustinut de Inopia. In deschidere vor presta trupele Lukasso si Innerray.

Tudor Gheorghe face un popas si la Targu Mures, unde va sustine un concert la Palatul Culturii. La Arad romanii il pot vedea in carne si oase pe actorul Kevin Costner, de data aceasta in calitate de muzician, alaturi de formatia sa de country rock, Modern West.
 
Sibienii amatori de black metal au un concert in Rock Pub Motors, cu trupa Sado Sathanas.

La bucharest food festival distractia continua cu un recital Pasarea Colibri. La fel ca si in seara precedenta, concertul va incepe de la ora 19.00.
 
 
 
Pentru cei pasionati de blues si jazz avem doua concerte programate sambata, 3 octombrie: Alex Tomaselli & The Controlled Demolition Band in Big Mamou din Bucuresti (ora 22.00) si Mircea Tiberian Quartet in Art Jazz Club (ora 21.00).

Si la Spice Club avem concert, insa ceva mai tarziu, la ora 23.00, cu trupa Power StationTapinarii ocupa Club A-ul, unul dintre cele mai vechi cluburi bucurestene, de la ora 20.00.

Brad Vee Johnson, fost membru al trupei Boney M, reinvie pentru o seara farmecul muzicii anilor '70 - '80 alaturi de trupa Pinky. Concertul este programat la ora 22.30 in Hard Rock Cafe.

4 octombrie

Dupa o sambata extrem de incarcata, ziua de duminica este ceva mai relaxata. La Sala Sporturilor din Cluj concerteaza Eliades Ochoa, unul dintre cei mai valorosi muzicieni cubanezi.  Turneul baietilor de la El Negro poposeste pe 4 octombrie la  Retro Caffe din Ploiesti.

La Bucuresti, in Art Jazz Club, Silvia Dumitrescu ofera alaturi de prietenii sai o seara jazz de neuitat. Metalistii de la Sado Sathanas se dezlantuie in Fire dupa ora 19.30.

Ultima zi de Bucharest Food Festival se incheie cu un recital Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache.

Incheiem weekend-ul cu muzici de cartier. The Silver Church Club gazduieste de la ora 20.30 lansarea albumului “Reactii adverse” al lui Carbon
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea