Muzica

#kings of leon #albume noi #album nou Kings of Leon

Kings of Leon lucreaza la un nou album

Nathan, liderul trupei , a declarat recent ca pregateste o surpriza pentru fani. Urmatorul album al formatiei este deja in lucru si va fi lansat in 2012, in a doua jumatate a anului.



Liderul trupei Kings of Leon a declarat recent, pentru un post muzical, ca urmatorul album este foarte aproape de final. "Vom petrece urmatoarele luni punand lucrurile in functiune din nou. Avem deja propriul loc in care ne intalnim, compunem, cantam sau inregistram de cate ori avem chef . As putea spune ca, in urmatoarele sase luni, vom avea ce sa aratam publicului", a adaugat acesta.

Un alt mebru al formatiei a declarat ca a compus foarte multe piese pentru noul album si este multumit de ele, insa unele n-au fost inca ascultate de ceilalti membri ai formatiei. "Baietii astia stiu sa recunoasta rapid o piesa buna si isi vor da seama daca sunt pe calea cea buna sau nu", a spus acesta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea