Muzica

#debut #primul loc #justin bieber #billboard #under the mistletoe

Justin Bieber debuteaza pe primul loc in Billboard 200 cu 'Under The Mistletoe'

a debutat pe primul loc in topul Billboard 200 cu albumul sau de Craciun, ' '. In primele sapte zile de la lansare, discul 'Mistletoe' s-a vandut in 210.000 de exemplare, iar tanarul artist a bifat un nou record in cel mai important top din lume.

In cei 55 de ani de la infiintarea topului Billboard, Justin Bieber este primul artist care a debutat in fruntea clasamentului cu un .

De asemenea, Justin Bieber a devenit primul artist sub 18 ani cu trei albume number one: "Mistletoe", "My World" si "My World 2.0.". Anterior, LeAnn Rymes si Taylor Swift au fost primele artiste care au ajuns pe primul loc in Billboard cu unul, respectiv doua albume lansate inainte de implinirea varstei majoratului.

Albumul de Craciun ' Under The Mistletoe ' a fost lansat pe 1 noiembrie. Materialul contine cantece specifice sarbatorilor de iarna, reeditate sau originale. La acest album, Justin Bieber a colaborat cu Mariah Carey, Busta Rhymes si Usher, printre altii.

Justin Bieber - Mistletoe



Sursa foto: Aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea