Muzica

#jose carreras #concert Jose Carreras

Jose Carreras concerteaza la Bucuresti in mai

Tenorul Jose Carreras revine in Romania, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 25 mai 2012. Celebrul artist le promite romanilor un spectacol de zile mari, din care nu vor lipsi melodiile "La Donna e Mobile" sau "Nessun Dorma".



Biletele pentru concertul Jose Carreras de la Bucuresti au preturi cuprinse intre 200 si 1000 de lei, in functie de distanta fata de scena. Tichetele au fost puse in vanzare pe 30 ianuarie si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center , Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor , Statia de Metrou Unirii 1.

Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro si myticket.ro.

Jose Carreras a debutat ca tenor in 1970, cand a interpretat un rol principal alaturi de Monserrat Caballe in "Donizetti's – Lucrezia Borgia".

Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretare pe marile scene muzicale ale lumii, dar si inregistrari cu mari artisti ce au performat in afara ariei muzicii clasice: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour , Sarah Brightman si multi altii.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea