Muzica

#turneu #fani #led zeppelin #jimmy page #proiecte solo

Jimmy Page a confirmat turneul solo din 2013

Jimmy Page a confirmat ca anul viitor va sustine un turneu solo, chiar daca fanii sperau sa desfasoare un proiect comun cu fostii colegi de la Led Zeppelin. Artistul a dezvaluit aceasta informatie in cadrul unui interviu pentru revista "Guitar World".

In prezent, Jimmy Page promoveaza DVD-ul Celebration Day, care prezinta concertul sustinut de trupa Led Zeppelin in 2007 la O2 Arena din Londra.

Muzicianul a dezvaluit ca nu se va mai reuni cu Led Zeppelin, deoarece acea perioada din viata sa este incheiata, insa abia asteapta sa isi prezinte noile proiecte solo.

Planurile artistului au fost dezvaluite pentru prima data de Brand Tolinski, autorul biografiei "Light & Shade: Conversation with Jimmy Page", a carei lansare a avut loc in luna octombrie a acestui an. Atunci, Tolinski a declarat ca Jimmy Page pregateste mai multe materiale inedite pentru a-si surprinde fanii.

Sursa foto:aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea