Muzica

#concerte #jennifer lopez #jennifer lopez la bucuresti #concert jennifer lopez

Jennifer Lopez - posibil concert la Bucuresti

Jennifer Lopez ar putea concerta la Bucuresti in toamna acestui an. Concertul este programat pe data de 15 noiembrie, in incinta complexului expozitional Romexpo, potrivit calendarului turneului "Dance Again World Tour" postat pe Wikipedia.

Conform aceleiasi surse, dupa show-ul de la Bucuresti Lopez va poposi la Istanbul (17 noiembrie), Sofia (18 noiembrie) si Belgrad (20 noiembrie).

Concertul din Romania inca nu a fost confirmat oficial pe site-ul cantaretei, unde apar doar informatii despre show-urile pe care aceasta le va sustine pana pe 2 septembrie.

"Dance Again World Tour" a debutat pe data de 14 iunie, cu un concert in Panama. Pe 27 iunie, 30 iunie si 1 iulie Lopez va sustine trei concerte in Brazilia. Incepand cu data de 14 iulie, turneul mondial al lui Jennifer Lopez va continua pe continentul nord-american, unde artista va fi insotita de Enrique Iglesias si Wisin & Yandel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea