Muzica

#jazz #concerte jazz #Jazz Syndicate Live Sessions #Aylin Cadir #Cantaloop

Jazz Syndicate Live Sessions la Palatul Ghika

Cea mai rafinata stagiune de jazz din Bucuresti, Jazz Syndicate Live Sessions, propune pentru luna martie doua concerte speciale, cu invitati pe masura locului si al conceptului.

 

Pe 20 martie, incepand cu ora 20,00, pe scena Palatului Ghika vor urca Aylin & The Lucky Charms si grupul Cantaloop cu “License to chill”. Cele doua concerte sunt recomandate si prezentate de legendarul realizator radio-tv si prezentator de jazz, Florian Lungu.

In urma cu 10 ani, pe cand avea doar 16 ani, Aylin Cadir participa la emisiunea tv “Alege Asia”, in urma careia s-a infiintat girl band-ul POPS. Dupa desfiintarea trupei, Aylin s-a concentrat mai mult pe partea de actorie, dar nu a renuntat niciodata la marea ei pasiune, muzica. In tot acest timp si-a cautat personalitatea in muzica, un loc care sa i se potriveasca cel mai mult timbrului si spiritului ei. Si a gasit acest loc in... magia Jazz-ului!

Astfel ca, inca din timpul facultatii de actorie, a inceput sa se alature unor trupe de Jazz, formule de trio, cantand - in general doar standarde de jazz - prin mici baruri de gen din tara. Aylin povesteste ca aceasta a fost perioada cand si-a facut cu adevarat “scoala muzicala”...

Ambitionandu-se sa treca la un nivel profesionist, si-a creat propria trupa de jazz, The Lucky Charms, cu care avea in vedere sa produca propriul material muzical. Si pentru a duce la bun sfarsit acest ambitios proiect, si-a unit fortele cu cativa producatori si compozitori de profil, precum Elena Morosanu (Jazzapela, Three For Helen) sau Moonlight Breakfast, cu ajutorul carora a lansat in Aprile 2013 albumul de Jazz-Pop “Cloud”, album foarte apreciat atat de critici, dar mai ales de public.

Cu acest album, Aylin propune o noua miscare muzicala in industria romaneasca, deschizand granitele dintre mainstream si underground.

Succesul albumului nu s-a oprit aici, depasind in scurt timp granitele nationale, pentru a fi foarte bine primit si in cateva tari europene, ce i-au inclus piesele in playlisturile unor radiouri din Germania, Turcia etc.

Hituri precum “Cloud”, “Chemistry”, “Party For Two”, “Kiss” sau mai noul “10 Feet Tall”, piesa compusa de artistul american Naz Tokio, vor crea o atmosfera speciala pe scena Palatului Ghika... Jazz’ like that!

Cantaloop - License To Chill

Cantaloop, bandul rezident al Jazz Syndicate Live Sessions, va propune o seara relaxanta de Chill Lounge cu piese de atmosfera precum “Blue Monk”, “Misty” sau “In A Sentimental Mood”. Saxofonul lui Costin Rosu, drum & bassul lui Stean Benedict si Adrian Flautistu sau keyboardul lui Alex Borsan sunt o promisiune pentru o seara de muzica buna, in confortul Lounge-ului de la Palatul Ghika..


Biletele pentru concertele JJazz Syndicate Live Sessions pot fi procurate in reteaua Eventim si MyTicket (magazinele Diverta, Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro, myticket.ro si iabilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea