Muzica

#jay-z #kanye west #Watch the Throne #plagiat Jay z

Jay-Z si Kanye West, dati in judecata pentru piesa "Watch the Throne"

Cantaretul de muzica soul Syl Johnson i-a dat in judecata pe rapperii Jay-Z si Kanye West . Syl Johnson sustine ca cei doi artisti au folosit ilegal un sample compus de el.



Jay-Z si Kanye West se vor prezenta in fata instantei dupa ce au fost acuzati ca au folosit o creatie semnata Syl Johnson pe albumul " Watch the Throne ".

Potrivit nme.com, Syl Johnson sustine ca cei doi rapperi au copiat bucati din piesa sa "Different Strokes" si le-au folosit in "The Joy". Syl Johnson a declarat ca Jay-Z si Kanye West s-au folosit ilegal de creatia.

Syl Johnson nu este la primul proces de acest gen. In trecut, el i-a mai adus in fata instantei pe Michael Jackson si pe Kid Rock, sub acuzatii asemanatoare. Potrivit publicatiei The Numero Group, initial a fost vorba ca West sa foloseasca "Different Strokes" pentru o piesa bonus de pe albumul sau de studio, "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", contra unei sume de bani. Cu toate acestea, Syl sustine ca nu a primit acesti bani, iar piesa a fost copiata pe albumul in colaborare cu Jay-Z.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea