Muzica

#janet jackson #interviu #harper's bazzar

Janet Jackson: “Michael purta pantofii pana cand aveau gauri in talpa” (interviu Harper's Bazaar)

In cel mai recent interviu acordat revistei americane Harper’s Bazaar (numarul lunii octombrie), Janet Jackson vorbeste pentru prima data in public de la moartea regretatului ei frate, Michael, despre relatia ei cu Regele muzicii pop, despre ultima lor intalnire, dar si despre lucruri mai putin cunoscute de publicul larg, ca de exemplu, de ce purta cantaretul o singura manusa alba.

janet la Golden Temple in L.A. Desi eram foarte ocupati, ne faceam timp sa mergem sa mancam impreuna la pranz”, isi aminteste Janet.

Fata parca i se lumineaza cand vorbeste despre stilul vestimentar al cantaretului, care se aseamana mult cu al ei. “Intotdeauna am fost mai baietoasa. Imi place sa port pantaloni in general si doar cateva culori: rosu, negru, alb.” Michael avea si el cam aceleasi preferinte. “Fratele meu este, vreau sa spun era…Imi cer scuze, inca imi este greu sa cred ca nu mai este”, se scuza Janet, foindu-se pe canapea cu privirea indreptata spre podea. “Michael avea aceeasi camasa rosie, aceiasi pantaloni negri, acelasi tricou alb. Era foarte simplu. Cand aveam 14 ani, eu ii cumparam haine, desi el avea 21 de ani si era deja un star. Ii spalam hainele, ii faceam curat in camera. Cand mama era plecata imi spunea intotdeauna ca eu eram responsabila de casa si trebuia sa am grija de Mike. Veneam de la scoala, ma uitam sa vad de ce are nevoie si ma duceam la magazine”. Rade apoi si continua: “Stii, purta pantofii pana cand erau complet uzati, pana cand aveau gauri in talpa”, marturiseste amuzata Janet.

, ii placea Eddie Murphy, ii placeau comediile lui caraghioase. Ii placea sa se distreze, sa se joace.”

Daca ar fi sa petreaca o ultima zi alaturi de fratele ei, Janet ar vrea “sa retraiasca un moment din copilarie. Dimineata ne sculam, hraneam animalele, apoi petreceam toata ziua impreuna alergand peste tot.”

Janet spera ca mostenirea ei artistica sa aduca oamenilor aceeasi bucurie ca cea a fratelui ei, despre care spune ca “este incredibila. Nici nu stiu de unde sa incep. A reusit sa le daruiasca oamenilor dragoste si bucurie prin muzica lui. Cineva mi-a spus odata «Sunt cetatean american datorita fratelui tau». Apoi am aflat ca Michael le scrisese o scrisoare. Era un om generos si iubitor. Sper ca acum oamenii sa-si faca o imagine mai reala despre el.”

Janet zambeste melancolic si continua sa vorbeasca despre noile sale preferinte vestimentare, despre noile proiecte muzicale si cinematografice, despre despartirea de sotul ei, producatorul Jermaine Dupri , dupa un mariaj de sapte ani, iar in final isi aduce aminte de sfatul fratelui ei mai mare. “Nu ma gandesc niciodata la ce am realizat daca oamenii nu ma intreaba, dar imi aduc aminte de ce mi-a zis Mike: «Trebuie sa te opresti si sa te bucuri de succesul tau. Gandeste-te la tot ce ai reusit sa realizezi»”.

“Dar eu vreau sa fac mult mai mult”, adauga Janet si zambeste din nou.

Foto : Harper's Bazaar

Michael Jackson - "Smile" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea