Muzica

#sala palatului #concerte bucuresti #jane birkin #concert jane birkin

Jane Birkin concerteaza in premiera in Romania

Jane Birkin , interpreta celebrei melodii `Je T'aime... Moi Non Plus`, va concerta in premiera in Romania, pe data de 13 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti .

Spectacolul va include cele mai cunoscute piese din repertoriul lui Serge Gainsbourg. In anul 1969 Serge si Jane au lansat `Je t'aime... moi non plus`, melodia nascand numeroase controverse, fiind chiar interzisa in tari precum Spania, Italia, Elvetia sau Olanda datorita continutui sexual explicit.

In ciuda impedimentelor, piesa s-a bucurat de un incredibil succes la nivel mondial, artisti precum Donna Summer sau Pet Shop Boys declarandu-se ulterior influentati de aceasta.

Dupa moartea lui Serge Gainsbourg, artista a decis sa renunte la cariera muzicala pentru cativa ani, dedicandu-se familiei si activitatilor umanitare.

Anul acesta, Jane Birkin a pornit intr-un nou turneu, ce va include tari din America si Europa, si o va aduce pe artista pentru prima data in Romania toamna aceasta.

Biletele la concertul Jane Birkin sunt disponibile la mai multe categorii de preturi - 80, 130, 170, 210 sau 250 lei, in functie de distanta fata de scena.

Acestea pot fi achizitionate pe myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, French Bakery si Sala Palatului.



Foto: Last.fm

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea