Muzica

#ivana #lansare single #single #videoclip

Ivana, noua voce rasunatoare a Romaniei, lanseaza un nou single

Ivana, noua speranta a muzicii romanesti a lansat un nou single chiar inainte de Paste. Piesa intitulata "Wanna Be One" este insotita si de un videoclip si se anunta a fi noul hit al verii.

Primul single al Ivanei se numeste "Tomorrow”. IVANA (pe numele complet Ivana Farc) este cunoscuta publicului din Romania in urma participarii la Vocea Romaniei, in echipa lui Tudor Chirila.

Tanara artista de doar 18 ani a impresionat publicul si juriul prin vocea aparte, cameleonica, prezenta scenica energica, rezultat al sesiunilor de dans alaturi de fratele ei, coregraful si dansatorul Madalin Farc. IVANA s-a mutat din Oradea in Bucuresti la Colegiul National "George Enescu", unde isi continua studiile.

Pe cand avea doar 5 ani, profesorul de canto al fratelui ei a auzit-o cantand si i-a sfatuit parintii sa o aduca la cursuri deoarece are foarte mare potential in muzica. Insa muzica nu este singura ei pasiune, ci este foarte implicata si in dans.

Vezi aici videoclipul piesei "Wanna Be One" – IVANA

Ivana a castigat numeroase premii internationale la concursurile de dans si a participat la Eurovision Junior in Kiev si la Romanii au Talent ca parte a unei trupe. Isi doreste sa devina actrita pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul deoarece ii imbina toate pasiunile: actoria, muzica si dansul.

Vezi aici videoclipul piesei "Tomorrow" – IVANA

Piesa "Wanna Be One" a fost compusa de Laila Samuelsen si Skinny Days si produsa de Marco & Seba, producatorii romani care au compus si produs hituri cunoscute de milioane de oameni din Romania si din strainatate. Cele mai recente piese ale INNEI "BOP BOP", "Diggy Down" si "Yalla" au fost compuse de baieti, dar si "I Did It, Mama" de la Alexandra Stan si "Dream About My Face" de la Antonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea