Muzica

#vacanta #destinatii de vacanta #festival muzical # Electric Castle Festival #Jazz la Garana #Poienile din Munti - Bulgaria # Direct pe plaja #Next EXIT - Belgrad

Iubesti festivalurile de muzica? Alege dintre destinatiile ieftine ale verii 2014

Lunile iunie-iulie abunda in festivaluri de muzica in aer liber. Si chiar daca B'Est Fest-ul de anul acesta a fost anulat, nu-i un motiv sa te resemnezi. In tara, la vecinii de peste Dunare sau pe alte meleaguri europene vei gasi oferte convenabile pentru o vacanta plina de muzica, soare si peisaje extraordinare.

1. Electric Castle Festival

In Romania, prima destinatie ar fi Bontinda, locul unde pasionatii de muzica electronica si-au dat intalnire intre 19-22 iunie la Electric Castle Festival, un show derulat simultan pe cinci scene. Pretul unui abonament cu taxe de camping incluse pleaca de la 237 lei pentru toate cele 4 zile ale festivalului.

Iti poti achizitiona si bilete pe zile separate. Acestea au pretul de 100 lei/zi, la care se adauga taxa de campare. Locatia este inedita, Castelul Bannfy, candva unul dintre cele mai frumoase monumente de arhitectura medievala din Transilvania.

2. Jazz la Garana

Inima Banatului va rasuna funky intre 10-12 iulie anul acesta. Festivalul de Jazz de la Garana a devenit deja o traditie, ajungand la a XVIII-a editie. Iar anul acesta va poposi in Poiana Lupului inclusiv trupa The Crimson ProjeKCt, o creatie a fostilor componenti King Crimson, Tony Levin si Adrian Belew. Anul trecut, biletele vandute inainte de fiecare concert au avut pretul de 70 lei/zi.

3. Poienile din Munti - Bulgaria

Vecinii bulgari au si ei senzatii tari de oferit in muntii Rodope. Festivalul "Poienile din Munti" a ajuns la a IV-a editie, iar pentru trei zile, intre 13-15 iunie poti sa te bucuri de muzica celor de la: Nick Monaco, Jeange, Jazzanova, Ruede Hagelstein, Navid Izad, Brand New Wayo, San Proper, Moomin, Hrdvision, Berlin Community Radio DJs. Abonametul la festival costa 123 euro, la care se adauga drumul si costurile cazarii sau camparii.

4. Direct pe plaja

Pentru 200 de euro, ai intrarea asigurata timp de o saptamana pe plaja Aspet din Bodrum-Turcia. Sunsplash Festival 2014 se desfasoara intre 1-8 iunie. Adauga costurile de calatorie si cazare si vei avea bugetul incipient al unei saptamani de soare si muzica electronica.

5. Next EXIT - Belgrad

Un festival destul de ieftin se desfasoara intre 10-13 iulie la Belgrad. 217 euro pentru patru nopti de muzica si o excursie pentru vizitarea fortaretei Petrovaradin din Novi Sad este oferta lansata de companiile de turism. Cum esti insa la doi pasi de Serbia, nu strica sa iei excursia pe cont propriu si sa te aventurezi pana in Belgrad.

Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea