Muzica

#bruno mars #Doo-Wops & Hooligans #It Will Rain

"It Will Rain", noul single Bruno Mars (audio)

Dupa succesul rasunator al pieselor de pe albumul "Doo-Wops & Hooligans", Bruno Mars lanseaza o piesa noua, "It Will Rain".



Cantecul melo-dramatic este inclus pe coloana sonora a filmului "Breaking Down Part 1", din seria Twilight .

Producatorii celebrei saga l-au insarcinat pe Bruno Mars cu inregistrarea unor piese de pe soundtrack, stiind ca artistul este un fan infocat al aventurilor cu vampiri.

Pe coloana sonora a productiei "Twilight: Breaking Down Part 1" se vor auzi si piese de la Muse, Paramore si Florence & The Machine.

Recent, Bruno Mars a declarat in revista Billboard ca filmele din seria "Twilight" sunt ca o poveste de dragoste intunecata pentru el.

Lansat in urma cu doar o zi pe iTunes, singleul "It Will Rain" a inregistrat vanzari peste asteptari, urcand pana pe locul 18 in topul siteului de muzica.

La inceputul acestui an, Bruno Mars a fost inclus pe lista celor mai influente persoane din lume si a castigat un premiul Grammy, pentru 'Cea mai buna interpretare a unui solist'.



Bruno Mars - Let It rain



Sursa foto: idolator.com

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea