Muzica

#iris #album nou Iris #concert aniversar Iris #35 ani Iris

Iris - album nou, concert aniversar la 35 de ani de existenta

Iris lucreaza la un nou album de studio. Materialul va fi lansat in vara anului viitor si va marca implinirea a 35 de ani de la infiintarea trupei.


In luna iunie, Iris pregateste un concert grandios, un show multimedia pe o scena cu o deschidere de 70 de metri. Mai multe detalii despre spectacolul aniversar vor fi anuntate in lunile urmatoare.

Cat despre albumul nou, acesta va contine atat hituri Iris, cat si piese noi . Artistii ii invita pe fani sa-si aleaga piesele preferate din repertoriul Iris pe siteul oficial al grupului, trupairis.ro.

Cele mai votate piese vor ajunge pe noul material discografic Iris, a anuntat Cristi Minculescu .

De asemenea, Minculescu a precizat ca impreuna cu ceilalti colegi lucreaza la piese noi. Cel mai probabil, pe disc vor fi incluse sapte piese inedite.

Pentru ca au rezistat 35 de ani in randul celor mai importanti artisti din Romania, membrii Iris isi propun sa ramana alti zeci de ani in preferintele fanilor. De aceea, ei vor continua in aceeasi linie de sound, cat mai modern, cat mai actual, in ton cu ceea ce se intampla pe plan international.

Sursa foto: cityfm .ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea