Muzica

#lansare colind #White Christmas #sarbatori #muzica #colinde #angela gheorghiu #sarbatori de iarna

Intra in spiritul Sarbatorilor de Iarna cu cele mai noi colinde

Celebra soprana Angela Gheorghiu lanseaza astazi colindul “White Christmas”, extras de pe albumul sau de colinde internationale, “Guardian Angel”. Pe disc se regasesc piese in limbile franceza, germana si rusa, creatii populare, dar si piese ale unor compozitori celebri, toate reflectand universalitatea bucuriei care insoteste Craciunul pretutindeni in lume.

Noul album al Angelei Gheorghi contine colinde internationale in versiuni originale, reorchestrate special pentru vocea celebrei soprane.

“Sarbatorile de iarna sunt perioada in care suntem mai atenti si mai deschisi catre emotia muzicii si, in special, a colindelor. Muzica acestor sarbatori, romaneasca sau internationala, trezeste in noi amintiri dragi, nostalgie si dragoste. De aceea mi-am dorit de multa vreme sa inregistrez colindele pe care le iubesc intr-o versiune proprie, alaturi de muzicieni de exceptie, iar cu aceste doua discuri visul mi s-a implinit.” a declarat Angela Gheorghiu.

Steven Mercurio, celebru compozitor, dirijor si aranjor american si Julien Painot, care are o cariera internationala impresionanta de creatie si orchestratie de muzica de film semneaza, alaturi de cunoscutul compozitor si aranjor Andrei Tudor, orchestratiile discului “Guardian Angel”.

Muzica si versurile colindului “White Christmas” sunt semnate de Irving Berlin, iar orchestratia a fost realizata de Andrei Tudor.

“Guardian Angel” reuneste 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I'll Be Home For Christmas”, piesa interpretata impreuna cu Loredana si “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.

Asculta aici colindul “White Christmas” semnat de Angela Gheorghiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea