Muzica

#india #inna # album Inna

Inna e nerabdatoare sa inceapa treaba in studio

Nu toti artistii sunt doritori de o vacanta lunga si prelungita dupa perioada ocupata din luna decembrie, iar Inna vrea neaparat sa fie printre primii artisti care lanseaza un hit nou la inceputul acestui an. Solista a anuntat ca si-a reinceput treaba in studio si ca pregateste o surpriza pentru fanii din Romania si de peste hotare.


Solista care se bucura deja de succes international a anuntat pe pagina sa de Twitter ca lucreaza deja la o melodie noua , intitulata "India" despre care crede ca va fi noul hit al anului.

Avand in vedere ca mai toate piesele scoase pe piata de Inna in ultimii ani au devenit rapid hituri, intrand in topurile muzicale si stationand acolo pentru perioade lungi de timp, probabil ca la fel se va intampla si cu piesa "India".

Inna a mai nuntat ca piesa a fost ascultata deja de prietenii sai apropiati si urmeaza sa fie lansata in curand si pe piata muzicala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea