Muzica

#inna #concert inna #castiguri muzica

Inna, artistul roman cu cele mai mari castiguri in 2011

Inna este artistul roman cu cele mai mari castiguri in 2011. Anul acesta, artista a reusit sa stranga in jur de 800.000 de euro, pentru fiecare concert fiind remunerata cu aproape 20.000 de euro.

Pe locul 2 in topul artistilor cu cele mai mari castiguri s-a clasat trupa Proconsul. Bodo si colegii sai au avut numeroase concerte, de pe urma carora au strans 550.000 de euro, informeaza Libertatea.ro.

Nici trupa Directia 5 nu a dus lipsa de concerte cu casa inchisa . La final de an, Cristi Enache si colegii sai au adunat in conturi nu mai putin de 450.000 de euro.

Din topul artistilor care au castigat sute de mii de euro in acest an nu lipsesc Alexandra Stan , Horia Brenciu , Voltaj, Calin Geambasu Band, Nicu Covaci si Phoenix, Holograf si Stefan Banica Jr.

Top 40 al artistilor romani cu cele mai mari castiguri in 2011 este incheiat de Tudor Gheorghe . Maestrul a strans anul acesta 100.000 de euro, la fel ca Delia Matache, Andreea Banica si Ellie White.

Sursa foto: revistaflacara.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea