Muzica

#adrian eftimie #vali barbulescu #liberty parade #liberty parade 2011 #dj raoul

Incepe Liberty Parade 2011

Sambata, 30 iulie 2011, incepe se da startul la Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din România, o adevarata manifestare a spiritului liber, in care zeci de mii de prieteni sunt asteptati in caravana distractiei, cu frizuri demente, stridente, haioase, si mai ales, cu chef de viata.

Petrecerea incepe la Olimp, incaravanace se aduna la ora 16:00. Fanii sunt invitati sa urce in cele trei camioane pe care vor mixa: Mahony, DJ Proff, Rhadow; Lee More (Cristi Stanciu) & Matteo, DJ Kruger, Claudio Cristo, DJ Popoviciu, DJ Xander, DJ Dark.

caravanaLiberty Parade va trece prin statiunile: Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, ajungand la Liberty Parade Arena, zona special amenajata pe plaja dintre Venus si Saturn. Petrecerea propriu-zisa va incepe la ora 18.00.

Gazda evenimentului ce va dura 12 ore este Vali Barbulescu. Vor mixa: Sharam , Christian Gren, NTFO, DJ Allen, Vali Barbulescu, Request 69 ( Liviu Hodor si DJ Andi), Adrian Eftimie, DJ Optick (foto), Vika Jigulina, DJ Raoul .

Intrarea la eveniment este libera, accesul facandu-se pe baza buletinului de identitate. Este interzis accesul celor care nu au implinit 18 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea