Muzica

#concerte #il divo #concert il divo #il divo la bucuresti

Il Divo concerteaza pentru prima oara la Bucuresti

Il Divo, trupa care are la activ vanzari de 26 de milioane de albume si care a cantat in cinstea reginei Elisaba a II-a a Marii Britanii, va concerta pentru prima oara la Bucuresti.

Evenimentul va avea loc pe data de 23 septembrie, in Piata Constitutiei, anunta organizatorii concertului.

Il Divo este un proiect muzical creat de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell ("Pop Idol", "The X Factor", "Britain's Got Talent" si "American Idol"), care a vazut in cei patru protagonisti talentul in stare pura. Trupa formata din artisti de nationalitati diverse, cu tonalitati diferite, a cucerit publicul oferind cele mai frumoase cantece ale lumii, in interpretari inedite. Formatia Il Divo are urmatoare componenta: David Miller (tenor american), Carlos Marin (bariton spaniol), Urs Buhler (tenor elvetian) si Sebastien Izambard (cantaret francez de muzica pop).

Biletele pentru concertul Il Divo de la Bucuresti se vor pune in vanzare pe data de 2 iunie prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librarile Humanitas si Carturesti, si online, pe eventim.ro.

Pana la aceasta data, biletele se pot cumpara doar de catre membrii fan clubului Il Divo, exclusiv pe www.ildivo.com.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea