Muzica

#iesi soare #Madalina Paval #lansare melodie #cantece

Iesi, Soare | Madalina Paval lanseaza o poveste in doua cantece

Dupa 13 luni de la ultimul concert alaturi de muzicienii cu care colaboreaza, Madalina Paval lanseaza povestea in doua cantece Iesi Soare pe 26 mai. Evenimentul va avea loc de la ora 19:00, la  J'ai Bistrot Bucuresti iar video-ul ce include doua melodii cantate live in formula completa a trupei va putea fi vizionat de pe 27 mai pe canalul de Youtube Madalina Paval Oficial.

 

Dupa piesa Vino pan’ la Bucuresti, lansata la finalul anului 2020, care i-a adus Madalinei un inceput din punct de vedere profesional prin colaborarea cu producatorul Alexei Turcan (Travka/ Tomma Alistar), Iesi Soare prezinta noua formula de 13 muzicieni si echipa care va face posibile de acum inainte proiectele derulate de Madalina Paval.

 

Mai mult decat atat, Iesi Soare, inspirat dintr-o invocatie copilareasca din folclorul romanesc, aduce si semnele incheierii unei perioade intunecate pentru artisti si le rasplateste rezilienta si efortul de a nu lasa sa se stinga procesul de auto-cunoastere, actul de creatie si sentimentul de acasa pe care ti-l ofera acesta.

“33.696.000 de secunde. 561.600 minute. 9.360, 390 de zile. Sunt 13 luni de cand nu am mai cantat. Cand am simtit ca nu mai putem, ne-am adunat si am reconstruit, bucatica cu bucatica, instrument cu instrument, partitura cu partitura. Am facut ce ne place mai mult: am cantat!”, spune Madalina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea