Muzica

#rock #concert #Metalhead Meeting 2013

Hypocrisy dezvaluie detalii legate de show-ul de la Metalhead Meeting 2013

Primul concert Hypocrisy din Romania va avea loc in cadrul festivalului Metalhead Meeting, din data de 21 septembrie, de la Arenele Romane din Capitala. Solistul Hypocrisy, Peter Tagtgren a declarat ca din setlistul concertului de la Bucuresti nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei - „Roswell 47” sau „Fractured Millennium”.


„Probabil vor fi 5 piese noi si alte 7 piese, dintre care unele pe care nu le-am mai interpretat live de foarte, foarte multa vreme”, a declarat Peter Tagtgren, intr-un interviu acordat Metalhead.ro

De asemenea, liderul Hypocrisy a vorbit despre noul material discografic al trupei - „End of Disclosure”- album ce da si numele turneului care ajunge la Bucuresti.

„Piesele de pe End of Disclosure sunt de fapt 9 povesti despre diferite teorii conspirationiste care mie mi s-au parut fascinante. La final am tras propriile concluzii – exista marii bancheri si oamenii cu influenta care incearca sa controleze lumea si sa reduca numarul populatiei de pe glob.”

Sursa foto: musicfeeds.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea