Muzica

#concerte #horia brenciu #concert horia brenciu #omagiu frank sinatra

Horia Brenciu il omagiaza pe Frank Sinatra la Sala Palatului

Horia Brenciu si HB Orchestra Big Band vor sustine un spectacol special, intitulat "My Way", pe data de 29 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala.

Concertul se doreste a fi un un omagiu adus muzicii lui Frank Sinatra si are loc chiar in apropierea zilei de nastere a legendarului artist american.

"Cand m-am indragostit de muzica lui Sinatra aveam putin peste 22 de ani... Si odata cu 'My Way' i-am descoperit pe toti... Pe Dean, Crosby, Sammy, Astaire, Darin, Cole, Ray, Aretha, Peggy, Callaway, Gershwin, Porter, Basie, Ellington, Bennett si pe multi, multi altii care au facut istorie...", povesteste Horia Brenciu.

"Dintr-o data, o lume ascunsa, plina de refrene celebre, poezie, mesaj, sensibilitate, filme, big band-uri, Oscaruri, barbati charismatici si femei superbe mi s-a dezvaluit ochilor si urechilor. Epoca muzicii de jazz si swing facea inca o victima: pe mine!", a adaugat artistul.

Biletele pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Comedie, Magazinul Unirea – parter, Magazinul Diverta, Oficiile Postei Romane. Ele sunt disponibile si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, myticket.ro, blt.ro, bilet.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea