Muzica

#concert #sala palatului #horia brenciu

Horia Brenciu concerteaza pentru prima oara pe scena Salii Palatului

Horia Brenciu va concerta pentru prima oara in cariera sa pe scena Salii Palatului. Evenimentul, intitulat " Face ce-mi spune inima " va avea loc pe 25 martie, informeaza MediaPro Music.

"Genul de concert, pe care-l voi performa alaturi de orchestra mea este unul interactiv ! Cred sincer ca publicul este jumatatea muzicala a unui artist, in fiecare spectacol. Sunt unii care ma vor descoperi chiar atunci, pe 25 martie. Altii isi vor intari parerea ca sunt un pic mai... nebunatic decat prevede legea! In orice caz, fiecare va pleca de la show cu o amintire... Schimbul pe care-l propun este ca noi sa le dam bucurie, iar ei, aplauze. Mi se pare un troc cinstit, nu?”, declara Horia Brenciu.

Spectacolul va fi compus din: 15% dans, 35% cantec, 30% priviri, 20% atingeri si inca 50% dragoste! V-ati dat seama ca nu e un show normal, pentru ca partile totalizeaza 150%! Asa lucram noi – ne daruim TOTAL! Combinam pasiunea si talentul cu tehnica ireprosabila a luminilor si sunetului si obtinem un spectacol de neuitat! Va asteptam!”, povesteste in continuare Horia.

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, Teatrul National, statiile de metrou Unirii 1 si 2, Diverta, Eventim si online pe biletedelatati.ro si vandbilete.ro. 

Sunt disponibile urmatoarele tipuri de bilete: 200 RON, 150 RON, 100 RON, 50 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea