Muzica

#concert horia brenciu #concert horia brenciu sala palatului #omagiu frank sinatra #horia brenciu #frank sinatra

Horia Brenciu aduce muzica lui Frank Sinatra pe scena Salii Palatului

Horia Brenciu invita publicul larg la un omagiu adus unui gen aparent desuet, dar care are multi adepti in Romania. Pe 29 si 30 noiembrie 2012, Brenciu reinvie epoca de aur a swing-ului pe scena Salii Palatului, de la ora 20.00.

Evenimentul, intitulat sugestiv "My Way", se doreste a fi un tribut adus marelui Frank Sinatra, dar si altor promotori ai swing-ului: Dean Martin, Tony Bennett, Duke Ellington etc.

"Cand m-am indragostit de muzica lui Sinatra aveam putin peste 22 de ani. Eram la un karaoke si o tanara prezenta acolo a ales sa cante 'My Way'. Surpriza mea a fost ca respectiva domnisoara a cantat melodia cu foarte mult patos, fara sa arunce un ochi macar la versurile de pe ecran. 'Senzational', mi-am zis...", povesteste Brenciu.


Bilete la concertul lui Horia Brenciu

Biletele la cele doua concerte se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Comedie, Magazinul Unirea – parter, Magazinul Diverta, Oficiile Postei Romane recomandate de bilete.ro si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, myticket.ro, blt.ro, bilet.ro. Au fost puse in vanzare cinci categorii de bilete:

- Categoria IV - 75 lei
- Categoria III - 100 lei
- Categoria II - 150 lei
- Categoria I - 200 lei
- Categoria VIP - 250 lei


Despre Horia Brenciu

Horia Brenciu s-a nascut pe 27 august 1972, la Brasov. Brenciu si-a inceput cariera in lumea divertismentului, devenind cunoscut in calitate de prezentator al emisiunii-concurs "Robingo" din anii '90. Din palmaresul sau mai fac parte si alte emisiuni TV extrem de apreciate: "Tip-Top Minitop", "Kiki Riki Miki", "Sarabanda", "'Neata".

In 1998, Horia Brenciu a absolvit "Academia de Teatru si Film Bucuresti", iar debutul sau ca actor s-a produs in 2006, in serialul "Om bogat, om sarac".

In 2002, a pus bazele HB Orchestra, alaturi de care canta in concerte si turnee. In repertoriul sau figureaza peste 400 de piese atat compozitii proprii, cat si coveruri din zona funk, soul, rock, country, latino, gospel.

Horia Brenciu are la activ doua materiale discografice: "35" (2008), respectiv "37" (2010). De-a lungul timpului, a avut ocazia sa colaboreze cu Kamara, Guess Who si Grasu XXL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea